Borde ju gå ner i vikt.....

Med tanke på att jag svettas så enormt, så borde jag ju gå ner i vikt. Men icke då! Inatt var jag uppe vid 00.30 och gick ut på framsidealtan. Jag svettades massor. Sov sen till ca 7.30. Läste tidningen och så datorn. Fia kom upp omkring kl. 9 och Inge strax efter. Ringde pappa och allt var bra.

Vi ätit frukost och jag diskade samt bäddade. Kollade om "Helge" hade ätit av giftet och det var nog lite det. Så jag tänkte att nu är han nog död!

Gick in till pappa med tidningen. Han var skäggig, så jag frågade honom om han vill raka sig med lödder och hyvel och det ville han. Hjälpte honom av med skjortan. Åh, det var som jag gick ca 54 år tillbaka i tiden. Kommer så väl ihåg när jag var barn. Jag satt alltid på toastolen och kollade på pappa när han rakade sig med hyvel. Nu gjorde jag likadant :))
Han blev så fin så. Gick in  efter att jag hjälpt honom på med skjortan.

Vi åkte sen iväg en sväng eller varvet på stan. Därefter till US. Fia skulle lämna blod och Inge o jag väntade utanför. Jag var och hämtade medicin till pappa. Så köpte Inge och jag varsin glass. Fia var snart ute. De tog inget blod utan rör med blod för att jämföra med andra. Eventuellt ska de ha det till stamcellsframställning. Fia är ju, liksom jag B Rh-, som är en ovanlig blodgrupp.

Efter det tog vi en tur till Norrköping. Var lite mulet, så vi trodde att det skulle braka loss, men icke. Var även in på Himmelstalundsområdet och kollade. Fia visade oss vart hon bodde förra veckan och var hon ska bo nästa vecka.

Fia var sedan in på Elgiganten och köpte sig nya lurar till Ipoden. Hem och jag gick in till pappa med medicinen. Allt bra med honom.

Fikade därefter. Tog mjölk i idag också. Blir faktiskt godare (konstigt nog).

Fia åkte iväg och köpte sig en egen digitalkamera och så var hon även och hälsade på Tove och Casper.

Jag kollade på "Hem till gården". Satt ute i skuggan.

Vi åt ca 18.30. Fia var hemma då. Idag blev det potatisbullar och bacon. Gott var det. Diskade och så gick jag ut på badrummet och spolade golvet med kokhett vatten! Rätt som det var så kom Helge fram! Jisses vad jag skrek till. Jag skrek visst: Råttdjävel!! Trodde ju att den var död!!! Ut med mera gift på tallriken.

Så gick jag ut och pratade med Stefan och Marita. De hade hört mitt skrik :))) Stefan erbjöd sig att skjutsa oss till tåget imorgon. Vilka underbara grannar vi har!!!!

Vattnat nu ikväll. Blev lite friskare. Tomaterna växer så det knakar och det är jätte roligt. Borde packa lite nu, men tror jag gör det imorgonbitti. Behövs ju inte så himla mycket för 3 dagar.

Fia har kommit in på lärarutbildningen, men hon vet inte hur hon ska göra. För hon vill ju bli sjuksköterska! Hur ska jag råda? Hon kanske kan läsa lärarlinjen en termin och så hoppas på att komma in på sjuksköterskeutbildningen i vår??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0