Ännu en fin dag även om inte solen lyste klart

Sov till ca 7.15 imorse och det är väl helt okej! Läste Corren och sedan datorn. Inge sov till ca kl. 9. Han hörde inte när Fia ringde kl. 8!

Ringt pappa och allt var bra. Åt frukost, bäddade och diskade. Bestämde oss för att åka till Berg. In till pappa med tidningen.

Oh, vad bilar det var där idag!!! Men vi hittade en plats. Satte oss sen i våra stolar. Jag badade inte, men blötte fötterna. Inte så många slussningar.

Åkte hem ca 13.45. Köpte mjölk på hemvägen.

In till pappa. Han satt  och kollade på en gammal fotbollsmatch.

Inge och jag åt lite rester och så fikade vi. Jag kollade sedan på Hem till gården!

När klockan var 17.40 skjutsade Inge mig till stan. Hade bestämt med Karin på Stora Torget. Hon kom och jag blir så glad varje gång vi ses. En underbar människa är hon. Hennes son med familj bor här i stan. Själv bor hon och hennes man i Västerås. Men Karin kommer alltid hit en eller två veckor på sin semester.
Vi satte oss på "Storans" ställe och åt varsin stor sandwisch och tog en öl till. Den sandwischen var mäktig. Maria, Casper och Erki kom (jag visste ju att de skulle på stan och ta en öl). De tog ett bord åt oss som var på  yttre sidan, så Karin och jag flyttade över dit.

Kvällen var mycket trevlig. Mycket "känt" för min del. Brorsdottern, Annette, var där och det var hon även förra året. Träffade även en jobbarkompis.

Klockan 22 bröt vi upp. Karin skulle bli hämtad av svärdottern och jag blev hämtad av Inge. Gullig man jag har!!! Mia och Casper cyklade hem. Tove var hos en granne under tiden.

Nu sitter jag här och är nöjd med kvällen. Maria lade in en bild på Facebook på mig och jag ser hemsk ut där!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0