Vi är klara!!!

Fia och jag var på jobbet 5.45 även idag. Körde igång direkt med namnbrickorna och biljetterna. Det tar tid, det lovar jag! Jag har stått nästan hela dagen, så ryggen är helt slut.

Vi fick sköta oss själva. Min kollega körde ut påsar till de anställda, som ska deltaga på konferensen (borde ha kunnat vara till måndagen, men....). Ringde pappa efter fikat och allt var bra med  honom. Hade inte tid att prata så länge och han förstod.

Fia och jag blev klara med namnbrickorna på förmiddagen. Då satte Fia igång att packa påsar och jag packade påsar, som chefens döttrar packat igår, i kartonger. Vi insåg att det var bäst att packa i kartonger och inte i backar. Efter lunch kom en kollega  in och kollade om hon skulle hjälpa oss. Vi blev supertacksamma! Hon satte genast igång. (Suveränt och stort tack till dig KK!) Sedan kom en av chefens döttrar och hjälpte till. Och vid 14.45 kom min kollegas dotter och då kom även kollegan. Ja, kollegan hade skrivit ut namnbrickor på nytillkomna samt ordnat med referat som blivit fel. Men om jag minns rätt, så brukar vi vara många fler som jobbar med dessa förberedelser. Skitsamma för nu är allt gjort. På måndag tillkommer några nya namn och några faller bort, som lämnat återbud. Men vi har fixat påsar åt totalt 1 750 deltagare, vilket är rekord (tror jag i alla fall).

Inge hämtade mig och Fia ca 16.45. När vi kom hem, satte sig Fia vid ratten och åkte till Maria och barnen! Hur sjutton orkar hon???? Hon skulle hjälpa dem att byta rum (Maria till Toves och tvärtom). Jag är helt slut alltså. Gick in till pappa och jag fick ta hans soppåse och gå ut med. Inge ställde in en TV-kanal åt honom.

Aj, aj, aj säger jag! Har så himla ont i ryggen nu. Hur ska jag fixa att städa bort julen imorgon, tvätta på söndag och lägga upp byxor????
Allt fixar sig som det heter!

Ikväll börjar Let's dance igen. Får se om jag kollar på det!

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0