Tackat av en toppengo tjej

Var på jobbet vanlig tid; 5.45. Ja, det är okristligt tidigt, men jisses så skönt att jobba då! Lugnt och tyst är det och jag får massor gjort. När klockan var ca 7 gick jag ner i vårt förråd. Då har städpersonalen kommit och jag vågar gå ner. Lade in några arkivexemplar. Det är ju viktigt att spara till eftervärlden. Slog mig när jag höll på, att vi borde kanske spara det material som läggs i mappar eller påsar vid vår stora konferens. Men ingen har tänkt på det, så varför ska jag göra det :))

Casper ringde och sade att Tove ville prata med mig! Och det första hon sade var: Jag har löss!!!! Men stackare svarade jag. Hej då kom det :)) Barn är ljuvliga, det är då säkert.

Ringde pappa efter förmiddagsfikat. Allt var bra och han skämtade med mig. Berättade att vi skulle till Gamla Linköping på lunch och då bad han mig låta bli!!! Varför sade jag. Akta dig för gammal mat hahahahahahahaha...

Sedan gick jag till vårt bibliotek och det var en del att registrera. Även att registrera om, men det är inte så lätt att upptäcka fel. Jag fixade det nu.

Fia har ringt. De skulle städa och det är jag glad för. Lite "marktjänst" är ju skönt att ha.

Ringde Maria och kollade läget. De hade varit och köpt shampo efter att de lämnat Casper på 6-års. När de åkte hem från apoteket, ramlade avgasröret av. Fy sjutton vilken otur. Jag hoppas att Lasse kunde hjälpa henne!

Arbetade till ca 11.35. Då tog jag och kollegan bussen till Gamla Linköping. Ja, vi kunde ha promenerat, men min  kollega har ont i ryggen och ville åka buss.

Vi var sju från enheten som åt. Jag tog köttgryta och ris. Kanongott. Sedan tackade vi alla Johanna (toppengo tjej) för det jobb som hon gjort i två års dig (graviditetsvikariat). Hon tackade oss alla och speciellt Katarina, som valde att skaffa barn (och dessutom tvillingar), så att hon fick möjlighet att lära känna oss :)) Underbara tjej säger jag bara.

Jag hade bestämt att sluta dagen efter lunchen och det hade 2 till gjort. Ringde hem och sade att jag promenerar ner mot stan! Hämta upp mig på lämpligt ställe! Hann en bra bit innan de kom. Vi körde ett varv (som vi säger). Sedan till Jysk, där vi köpte en uppblåsbar madrass. Hoppas att båda barnbarnen kan sova på den. De kan ju ligga skavfötters. Madrassen, med inbyggd elektrisk pump, kostade 399:-

När vi kom  hem, gick jag in till pappa och snackade en stund. Han satt och åt då. Och vad åt han? Jo, dagens från hemtjänsten var: dillkött, sås, potatis och grönsaker. Pappa tyckte det var lite potatis, så han lade på stuvad spenat!!!! Skitsamma för han får ju i sig vitaminer. Men kombinationen!!!!

Gick in till mig och då satte jag in papper i pärmar, som jag borde gjort för länge sedan. Så ringde någon och vi bytte elleverantör. Lätt som en plätt eller hur?!?!?!

Ikväll har vi ätit fläskotlett, sallad och klyftpotatis. Gott, mycket gott. Disken fixade undertecknad hehehhehe

Fredag är det och det är ju absolut en toppendag!!!

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0