Så var ledigheten slut

Sov till ca 6.35 och gick upp ganska omgående. Vi hade -12,8 grader då! Gjorde mig iordning. Klockan 6.59 var jag i tvättstugan. Kommer inte in förrän klockan är prick 7. Körde igång två maskiner och gick sedan in och kollade datorn.

Ut igen omkring kvart i åtta. Såg att pappa fick hjälp så jag lugnade mig med att hämta hans tvättkorg. Hade två maskiner till att köra, så det gjorde inget. Nästa gång jag gick ut, hämtade jag hans tvätt. Inge hade kommit upp när jag återkom. Fia kom upp strax efter. Frukost innan det var dags att gå till tvättstugan igen.
Blåste idag, men när solen kom fram, blev det skönt. Ja, skönt och skönt, men... luften var lite behagligare idag.

Mellan två maskiner, dammsög jag hos pappa. Jag förstår inte, men det blir inte dammigt hos honom. Han blev så himla tacksam för hjälpen och frågade om inte han kunde göra något. Du kan vattna dina krukväxter sade jag då :))

Omkring klockan 13 skjutsade Inge mig och Fia till min faster. Hon skulle iväg och köpa nytt årskort på bussen. Men jag klarar inte av att köra in och vända bilen på hennes gård. Så innan vi åkte och köpte årskortet, skjutsade vi hem Inge. Han skulle se  TV :))
Efter att vi köpt årskortet, åkte vi till IKANO-huset. Min faster gick in på Willys och Fia och jag gick och letade långbyxor till henne. Vi hittade ett par rätt så snabbt. Men det blir uppläggning förstås. Så gick vi in på Hemtex och sedan till apoteket. Därefter till Willys. Min faster gick där med vagnen och kollade. Hon frågade om vi var klara, men det var vi inte. Så Fia och jag gick till frysdiskarna och plockade lite. Men sen letade min faster efter oss. Hon var klar och undrade om vi också var det :))
Lastade in kassarna i bilen och så åkte vi bara över till Jysk, där Fia köpte två nya kuddar + påslakan. Så skjutsade vi hem faster. Vi stannade på gatan och så följde jag henne till porten.

In till pappa när vi kom hem. Han såg på handboll.

Naturligtvis har vi ätit, men vi åt alla olika rätter.

Och imorgon börjar arbetet igen. Har varit en skön ledighet. Helgerna har gått bra och det är ju det som är viktigast.

Maria ringde för en stund sedan. Allt var bra med  henne. Hon hade varit och umgåtts med barnen en stund. Även Maria börjar arbeta imorgon. Thomas är ledig, så barnen är kvar där.

Kramizzar!


Belysningen på framsidealtan var dold av snö redan den 15 december 2009.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0