Nyårsdagen 2010

GOTT NYTT ÅR!!!!

Sofia gav sig iväg 00.40 inatt. Hon hämtade först Maria, Lasse och barnen hos Annelie och Uffe. Tove sov visst kvar förresten, så det var bara Casper som var med. Skjutsade hem dem. Sedan åkte första turen till Ekängen och hämtade 4 personer och skjutsade dem till respekte boende. Så en vända till. Då skickade hon ett sms till mig (2.37). Jag slumrade till och vaknade 3.40! Hon var inte hemma! Gissa om det blev fjärilar i magen. Jag ringde henne direkt. Hon var nästan hemma! Tack och lov. Snart såg jag henne komma från garaget. Sade till henne att sova ut. Förresten så tog Fia ett nytt hål i örat igår. Blev jätte snyggt.

Jag somnade ganska omgående och sov till 7.50. Gick upp och skrev min dagbok. Lade 2009 till handlingarna och startade upp 2010 med att skriva dagens temperatur. Sedan datorn. Fia sov till ca 10. Jag hade naturligtvis ringt till pappa och allt var bra med honom.

Ringt Maria. Casper sov till 10.15. Men värst var Inge, som kom upp klockan 11. Jag och Fia hade ätit frukost så han fick äta för sig själv.

Gick ut med soporna och så en vända till pappa. Vid 13-tiden åkte vi en sväng. Var till Tinnerö där vi fotade lite vinterbilder. Tyvärr så stämmer inte klockan på kameran med verkligheten. Den har sommartiden kvar :))

Börjar med en bild från nattens fyverkeri:Innan vi kom till Tinnerö, tog jag denna bild här hemma (mot Rydsskogen):


Visst är det vackert :))


Så kom vi till Tinnerö och därifrån kommer nästa bilder:
Var bara tvungen att ta denna bild på elstängslet.

Och så till sist denna:Visst är det fint med sådana här gärdesgårdar. Dessutom är det verkligen vinterväg!

Fia har varit med med Maria och barnen och åkt pulka/kälke. Hon sover hos dem inatt.

Inge och jag har ätit rester från gårdagen. Den rätten räcker lääääääänge :)

Önskar alla som läser min blogg En God Fortsättning!

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0