Mera snö :))

Imorse hade inte tidningen kommit när jag kom upp och då blir man ju lång i ansiktet. Ja, ja, tänkte jag den hinner nog komma medan jag gör mig iordning. Men inte sjutton kom den. Hann äta och gå in på datorn innan den kom. Var på jobbet lite innan 5.45 och restaurangägarna kom samtidigt.  Körde igång med jobbet. Maria ringt. Hon mådde bättre idag och det var ju skönt (förkyld är hon). Ringde pappa strax efter kl. 9. Allt bra med honom. Inge och Fia skulle åka och byta strålkastarlampa på pappas bil.

Vi haft enhetsmöte och vi börjar med kaffe. Idag var det jag som hade fikabröd med (bullar). Mötet var slut precis innan kl. 11. Åt min lunch och bytte sedan av i receptionen.

Snöfallet skulle börja vid 13-tiden, men vad fel de hade. Det började redan vid 9-tiden. Blåser gör det, men inte så mycket som jag trodde det skulle göra.

På eftermiddagen gjorde jag en rapport klar för webben och sedan gjorde jag en annan rapport klar till författaren för ytterligare granskning.

Vid 14.40 ringde de från växeln och sade att det var några som frågade när mormor slutade. Poletten ville inte trilla ner så jag frågade om hon inte ringt fel. Men hallå! Tänk efter nu! Men det var svårt hahahahahaha .. Till slut kom jag på att det var Tove och Casper så jag gick ner till dem. Maria satt kvar i bilen. Tove var, som vanligt, hungrig. De fick var sin frukt och varm choklad. Följde med dem ut till Maria. Det började ju närma sig hemdax för mig.

Inge och Fia kom kl. 15 och vi var bara in och köpte tv-tidningen till pappa. Jag gick in med den  till honom och pratade en kort stund.

Fia har gjort fiskgratäng ikväll och den skulle garneras med räkor. Jag skalade dem och fixade även potatismos. Oh, så god den fiskgratängen var! Gjorde iordning en portion till pappa. Tog med mig det när jag gick ut med soporna. In till pappa först och han fick smaka på såsen. Tyckte det var supergott. Tog även hans sopor och så gick jag ut med allt.

Och snön den fortsätter att vräka ner. Plogbilarna körde i skyttetrafik när vi åkte hem från mitt arbete. Det går nog åt.

Fia ska iväg på fotbollsmöte nu. Lagledaren i det laget, som Fia tränar, kommer och hämtar henne och skjutsar hem henne. Det var ju supersnällt.Ute vid fågelautomaten. Det är jag som trampat upp i snön :))) Gillar ju orörd snö, men i det här fallet gör det inget.

Kramizzar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0