Måndag den 18 januari 2010

Imorse när vi gick till garaget kom det ner något. Vi konstaterade ganska snart att det var underkylt regn. Det var -2,8 grader!! Det märktes inget på vägen först, men när vi kom till en rondell, tappade vi fästet. Det är inte ofta jag ser min man rädd, men imorse blev han det. Halt var det utanför jobbet, men jag gick lugnt. När jag kommit iordning och fått igång datorn m.m. skickade jag sms till några kollegor, bror och svägerska + barnbarnens pappa om att köra försiktigt. Maria skulle inte iväg för hon hade studiedag, vilket innebar studier hemma. Fia hade lovat att komma och hjälpa henne med datorn. Hon skulle tagit bilen, men Inge skjutsade henne!

Jag haft fullt upp med olika saker. Ringde pappa och allt var bra. Gick sedan till biblioteket och där var det en hel del. Dock har Kerstin skött mina göromål under tiden jag inte varit där, så där låg ju inte en massa högar. Tack för det!!

Skickat en rapport på tryck. Fick sedan höra att maskinen var sönder, men det var ingen superpanik med rapporten.

Det underkylda regnet övergick i snöfall. Och det snöar ännu (19:02), men det är små tunna flingor som faller.

Fia ringde precis innan jag skulle åka från jobbet. Hon hade inte ätit något på hela dagen och ville att jag skulle köpa med något på vägen. Vi skulle ju köra igång att träna idag. Men jag sade ifrån. Hon var tvungen att äta mat. Inge stod utanför jobbet och väntade på mig. Vi hämtade Fia och så åkte vi direkt hem. Jag gick in till pappa, som satt och kollade på någon gammal fotboll :))

Sedan in. Fia och jag käkade lite, men vi konstaterade att det inte var någon idé att åka iväg. Inge behövde hjälp med lite papper. Sedan upptäckte Fia att något krånglade med datorn och ringde Bredbandsbolaget.  Det är routern och vi ska få en ny. Hoppas att det kommer att bli bättre när vi väl fått den.

Det gjorde faktiskt inget att det inte blev någon träning för jag känner mig lite mörbultad i kroppen efter fallet i lördags.

Kanske att vi åker på onsdag. Jag vill ju komma igång!!!!!!!!

Kramizzar



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0