Fullt ös från 04.15 till 19.30

Ja, rubriken ljuger inte! Det har varit fullt ös från det jag gick upp imorse till 19.30!

Varit fullt upp på jobbet. Gjorde klart ett notat och lämnade ifrån mig. Sedan har det varit massor med andra jobb.

Ringde pappa innan jag gjorde tidskrifterna på biblioteket. Var lite annat att fixa med där idag.

Fortsatte sedan med uppföljningen av deltagarna på konferensen i förra veckan. Vissa människor slarvar och skriver i anmälan korrekt.

Klockan 15 hämtade Inge, Fia och Casper mig. Fia hade hämtat Casper vid lunch och så hade de åkt skridsko. Tove ville vara kvar på Fritids och se på film. Vi åkte först och köpte ost. Sedan hem till Maria och Tove med Casper. Därefter till Maxi och handlade. Passade på och köpte 5 förpackningar flytande tvättmedel (Ariel) för 99:- Det går ju åt alltså.....

På hemvägen åkte vi in på Preem och hämtade ett nytt modem från Bredbandsbolaget. Hem och in med varorna. Därefter gick jag till pappa med en ny diskborste + tvättlappar. Ska inte hemmet hålla med det, sade pappa! Nej, men det vet du väl, svarade jag att det är du som köper sådant. Jaha, men så borde det inte vara.. hehehehehe Nog är han rolig ibland.

Hämtade fågelautomaten på vägen hem. Åt lite och diskade sedan. Därefter tillbaka med fågelautomaten (den hänger uanför vår tomt numera).

Fia hade öppnat kartongen och plockat ut kablar och allt. Sedan ringde jag Bredbandsbolaget för assistans. Allt flöt på och det fungerade. Tackade för hjälpen.

Kopplade bort routern och insåg att jag kunde frigöra en förlängningsdosa! Så underbart att kunna göra det.

När jag trodde att allt var frid och fröjd, ropade Inge: Jag kommer inte in på internet!!! Ringde supporten. Men då kom Fia på att vi var tvungna att uppdatera internetanslutningen och uppge det nya numret. Så rätt hon hade!

Sen kom inte Fia in på sin dator och hon kunde inte skriva hela koden. Men till slut så fungerade det och nu fungerar även Voddler (elleer vad sjutton det heter).

Kollade sedan på "Halvåtta hos mig" och nu känner jag faktiskt att jag är trött :))

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0