Första arbetsdagen avklarad

När jag kom upp imorse (4.15) såg jag att det lyste hos Fia. Hon kollade på ishockeyn!!!! Snacka om stort intresse. Ställa klockan mitt i natten... nej, så tossig har jag nog aldrig varit :)
När jag var klar och kom ut från badrummet, kom även Inge upp! Jag trodde faktiskt att även han skulle gå upp mitt i natten, men inte denna gången. De fick se sista perioden, som Sverige förlorade, innan de båda skjutsade mig till jobbet. Där var jag 5.45 och körde igång direkt.

Fick iväg en rapport och det var skönt.

Det var inte så många som arbetade idag och ännu mindre blir det väl imorgon, när det bara är halvdag. Ja, jag får nog jobba mer än halva dagen.

Ringde pappa 9.30 och allt var bra med honom.

Inge ringt och då sov Fia fortfarande.

Efter lunchen satte jag och min kollega igång med att fixa namnbrickor. De skrivs ut i bokstavsordning och sorteras på förnamnet! Oj, oj, oj vad många Anders det finns :) Vi hann bara med till och med bokstaven C. Sjukt alltså, men det är ju över 1 600 som anmält sig.

Fia hämtade mig 16.30. Vi åkte till vårt köpcentra och köpte mjölk. Fia hade med sig pappas klocka för batteriet var slut i den. Fick hjälp i en av affärerna.

Gissa om pappa blev glad när han fick ordning på klockan. Pratade en kortis med honom samt ställde in TV:n åt  honom.

Fia fixade lite kvällsmat åt oss; chicken nugget och ris. Gott var det allt.

Så har Fia tvättat idag. Hon köpte nya lakan igår och vill använda dem, men de skulle tvättas först. Hon var nyss ute för att hon trodde tvätten var torr, men det var den inte. Jag följde med henne och det visade sig tumlaren inte fungerar. Så hon hängde in sitt i torkrummet.

Nu är jag supertrött; ryggen värker och det är ett bevis på att jag slitit idag.

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0