Snöat nästan hela dagen (lätta flingor)

Vaknade klockan 4 och kände mig verkligen utsövd, så jag gick upp och gjorde mig iordning. Tidningen kom efter att jag ätit frukost. Åter igen en skrynklig version. Jag öppnade dörren och pratade med tidningsbudet. Förklarade att jag inte gillade att alltid få skrynkliga och ibland våta tidningar. Han ursäktade sig med bindningen. Jag fick en ny och slät tidningen.

När jag kom till jobbet kollade jag direkt om det fungerade att ringa internt, men icke. Lite frustrerande att behöva slå riktnummer + hela telefonnumret till någon som man i regel bara slår 4 siffror för att nå.

Tog itu med adresserna till nästa nummer av vår tidning. Vi ska ju även skicka till de som deltog på vår stora konferens i januari. Sedan lägger jag dem i en excelfil. Därefter måste jag gå igenom och se så att de som närvarade på konferensen inte redan prenumererar på tidningen. Vilket slitgöra, men det går. Har fortfarande problem med RT:s hemsida, där jag inte får fram å, ä och ö på alla sidor. Vet ej hos vem felet ligger.

Ringde pappa och han mådde så där. Jag blir ju så himla orolig och bad honom att ta näringsdrycken. Jordgubbssmak är ju gott och han lovade.

Fia ringt. Hon varit och hämtat Maria och skjutsat henne till jobbet.

Snöfallet började tidigt imorse och det har hållit på hela dagen.

Dagen gick fort och det var nästan så att kunde ha stannat kvar, men vem tackar mig??? Fia kom ju och hämtade mig. Vi åkte till apoteket, där jag köpte Nozoil! ÄNTLIGEN! Har ju haft sår i båda näsborrarna sedan slutet av november. Är ju säker på att det beror på den torra inomhusluften.

Sedan in till pappa och pratade en stund. Han hade faktiskt druckit näringsdrycken och såg mycket piggare ut. Eller också var det för att  han rakat sig :) Pappa hade nämligen rakat sig med rakhyveln idag. Det tog tid sade han för han ville ju inte skära sig i ansiktet. Ska ju med honom till tandläkaren imorgon och då ville han vara fin :))

Inge hade maten klar när jag kom in. Pannbiff, sås, stekt potatis och lingon.  Lök förstås.... mums så gott det var. Diskade sedan och plockade iordning. Därefter delade jag äpplen och morötter. Klippte upp en ny påse med solrosfrön. Tog även med russin. På med jacka och gummistövlar och så ut i snön. Jisses alltså! Det gäller att hålla tungan rätt i mun. Fyllde på automaten. Lade äpplen och morötter på höhögen. Tror inte rådjuren gillar morötter för det var en del kvar. Men det kommer kanske en och annan hare skuttandes och tar en i farten :))

Fia åkte och hämtade Maria på jobbet. Jag slappat för jag kände att jag behövde det.

Kollat på TV och nu är det dags att krama kudden.

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0