Snöar åter igen

Sov inte så jätte bra inatt, men så blir det ibland. Var på jobbet vanlig tid (5.45) och full fart direkt. Fick iväg en rapport på tryck idag. Lite bråttom var det med den, för den skulle visst presenteras på någon konferens i USA nästa vecka.

En kollega till mig hade varit hos frissan igår. Hon blev jätte snygg i håret. Hon hade fått för sig att ändra frisyr, men hon passade inte i den. Hon såg trött och ledsen ut, men nu blev det samma vanliga tjej igen. Tänk vad håret gör!!!!

Ringde pappa och allt var bra med honom. Var till biblioteket och gjorde tidskrifter, vilket tog nästan en timme.

Fortsatte sedan att uppdatera adressregistret. Ett evighetsarbete. Snöat ute under dagen.

Klockan 13 var det utbildning för oss som byter av i växeln/receptionen. Vi kommer från och med i morgon att ha mobilt växelsystem och alla anställda ska använda mobiler i stället för fast telefon. Så jag tänker inte att ha min privata på under arbetstid eftersom jag alltid kommer att vara anträffbar. Utbildningen höll på till 15.45. Ringde och bad Fia komma och hämta mig.

Vi åkte in och handlade lite + apoteket. Snöade massor när vi kom ut till bilen. Jag gick in till pappa en stund. Sedan in. Då hade Fia åkt till Maria och barnen.

Inge berättade att han fotograferat rådjuren precis utanför vår tomtgräns. Jag tog påsen med fågelfrö och gick ut och fyllde på automaten.

Träffade våra dörr-i-dörr-grannar (S + M) när jag kom på gården. Tänk vad sällan man ses på vintern. Det är skillnad mot sommaren för då sitter vi ofta ute på våra altaner.

Inge och jag åt lite. Sedan diskade jag och så var det dags att gå ut med soporna. Träffade då en annan granne och vi pratade superlänge.

Inge var tidigare idag ute och fotade snöhögen som de lagt på parkeringsplatsen, inte långt från oss.


Man ser hur hög snöhögen är mot det lilla fordonet.Snö med en massa sand i!


Tre rådjur som äter där vi har fågelautomaten. Precis utanför vår tomtgräns. Klockan är 16:36 och inget annat :))Medge att den är söt!!!!!

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0