Grått och en himla massa blötsnö

Hejsan! Vaknade till en gråmulen dag. Inget kul alls, men vad göra. Vi hade -0,8 grader när jag kom upp.
Läste tidningen och sedan blev det datorn och webbradion (Ring så spelar vi).

Fia kom upp omkring 8.20. Hon kollade lite på OS-resultaten innan hon åt frukost. Och så kom Inge upp 9.15!!!!!!!!!! Helt otroligt alltså. Jag hade då ringt till pappa och allt var bra med honom

Vi åt frukost och det smakade bra. Fia åkte på fotbollsträning med tjejerna. Tove var inte med idag, för hon var hos sin farmor.

En kompis från jobbet ringde och undrade var jag hittat pizzasalladen på Maxi. Jag lotsade henne rätt :))

Jag duschat och gjort mig iordning. Klippte tånaglarna och så bar det sig inte bättre än att saxen slant och for rätt in i tummen. Om det blödde? Det var bara förnamnet.

Jag var inne hos pappa när Fia kom hem. Hjälpte honom med ett par saker.

Fia duschade. Vi åkte sedan och hämtade Casper  efter hans fotbollsträningen. Sedan hämtade vi min faster. Det är så dåligt skottat där hon bor, så det är sanslöst. Jag kan inte köra in på hennes gård, utan får stanna en bit därifrån. Gick och hämtade henne och tog även med hennes soppåse. Sedan åkte vi till Åhléns Parkeringstak och ställde bilen. Tog lite tid innan vi hittade en p-plats.

Ner för rulltrappan, men då blev min faster fundersam. Här brukar jag inte komma ner. Men det var ju ända utvägen sade jag. Då visade det sig att om man tog hissen, så kom man utanför Hemköp. Men det gjorde inget för hon skulle ju till Claes Ohlsson. Ner dit och hon kollade batterier. Hon kollade även "bäst-före-datum". Jag såg inte något, men det gjorde hon! Snacka om krutgumma!

Vi skiljdes åt sedan. Jag, Fia och Casper gick iväg och köpte en present till Maria. Sedan gick vi till Hennes & Mauritz och köpte present till Annelie och Uffe. Så skiljdes jag och Fia + Casper åt. Jag gick till Hemköp och sprang på faster direkt. Började plocka varor till pappa och även till oss. Fia och Casper kom dit, men då var vi inte klara. Faster vet ju precis vad hon vill ha :)

Casper mådde illa, men det berodde nog på värmen och bara en korv magen.

Skjutsade hem honom först och så min faster. Jag hjälpte  henne in med kassarna. Sedan hem och in till pappa med  hans varor. Han blev så tacksam för inköpen jag gjort.

Ikväll skulle jag ha lagat middagen, men jag orkade inte... fatta att det tar på en med att gå i affärer med en gammal faster. Hon är bara toppen go, det säger jag inte annat. Vi beställde pizza ikväll :))

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0