Annandag jul

Vaknade inatt och mådde illa! Nej, tänkte jag!! Men det var nog psykologiskt. Tove hade nämligen spytt två gånger igårkväll. Och det var inte maginfluensa utan hon hade ätit nötter. En allergisk reaktion på henne. Men jag är ju så himla larvig alltså. Somnade till slut och sov till ca 6.40. Gick då upp och gjorde mig iordning. Sedan ut till tvättstugan. Blev 2 maskiner idag; en ljus och en mörk.

När jag gick ut till tvättstugan ca 7.55 åkte Fia iväg och hämtade Tove. Inomhuscup i fotboll. Hade tänkt åka och kolla, men insåg att jag inte skulle hinna.

In till pappa ca 9.00! Allt bra med honom. Hängde upp skjortan och plockade in tvätten. Fyllde på hans medicin också.

Inge kom upp ca 9.45. Jag hade då ätit frukost för jag var hungrig.

Snöat ute och det har varit så där fint. Inte stora flingor alltså. Fia kom hem. De hade vunnit 2 och förlorat 2, men  hon var nöjd med tjejerna. Och det ska hon vara.

Jag tog soporna och hämtade även pappas. Slängt allt som skulle slängas. Sedan åkte vi och lämnade travet. Därefter till Tornby för Fia skulle in på Intersport. Wow, snacka om kaos. Det var totalkaos. Folk hade ställt sina bilar huller om buller. Hade nog inte skadat om det varit ett antal p-vakter där. Jag var in på Willys och köpte dricka.

Sedan var vi till Rusta. REA där och jag hittade en jätte söt tomte. Kostade bara 20:-

Hem och jag gick in till pappa. Fixade TV.n åt honom och pratade en stund.

När jag kom in var maten klar; potatismos, köttbullar och prinskorv. Mycket gott.

Diskat och plockat iordning. Sedan har jag inte gjort ett dugg. Suttit vid datorn och kopplat av. Ja, jag har kopplat av!!!!

Maria har hämtat barnen hos sin pappa. Även hon är ledig veckan som kommer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0