Så annorlunda denna dagen blev

Vaknade tidigt, denna sista semesterdagen! Läste tidningen och sedan blev det datorn. Älskar verkligen min kompis, datorn!!!

Inge kom upp och strax efter ringde jag till pappa. Allt var bra med  honom. Fia kom upp och vi åt frukost.

Ute lyste solen och det var verkligen toppenväder! Gjorde mig iordning och gick till pappa med tidningen. Frågade om han ville följa med på en promenad och det ville han! Vi tog den gamla vanliga sträckan!

In till oss och då satte jag igång att plocka svarta vinbär!! Fia hjälpte till en stund. Så kom grannarna hem och Stefan kom ut och plockade. Vi bad om en break för att åka en sväng och för att handla lite som vi glömde igår. Stefan ville plocka en stund till och det var okej.

Vi tog vårt ordinarie varv och sedan till vårt köpcentra. Inge skulle hämta medicin mot sitt blodtryck. Säger bara en sak: Shit så söliga de är på vårt apotek. När vi var klara där gick vi in på Hemköp och handlade lite!

När vi åter var hemma gick jag ut till vinbärsbuskarna och plockade. Stefan kom och plockade ännu mer. Totalt blev det 14 liter bär!!! Inte illa eller hur???

Så stod jag i köket och såg något i ögonvrån!!! Det var min faster och en annan dam!!! Denna dam hade följt min faster genom skogen för hon skulle besöka sin bror (min pappa). Och där kom jag precis lagom. Damen som följt min faster, vågade inte släppa henne ensam genom skogen. Änglar finns mina vänner!!! För hon var verkligen en ängel.

Jag följde med faster in till pappa! Gissa om han fick stora ögon!!!! Han har ju inte sett sin syster sedan den 6 juli 2005!!!

Fia kom också in och efter en stund bad min faster oss att gå. Hon ville umgås med min pappa!!! Men jisses alltså!! Och jag fick mig "en skrapa" för jag hade minsann lovat att ringa henne på söndagskvällen. Den söndag, som hon skulle till kyrkan och tända ljus. Men jag bad henne ringa mig på kvällen och jag har väntat... Så nu fick jag skit kastat igen...

Ja, ja, jag hoppades att de hade trevligt. Ringde brorsan och berättade och han skrattade gott.

Så skulle jag gå med soporna och då ringde pappa och pratade om någon toa och sin syster. Så fick jag se min faster och ropade på henne. Slutade med att Fia skjutsade hem henne.

Jag gick och kastade soporna och så in till pappa. Han var så nöjd med besöket av sin syster.

När jag kom till vår uteplats, var Inge hos Stefan och Marita. Jag tog mitt vinglas och anslöt mig till dem.

Fia kom efter en stund. Hon drack lite vin, som Stefan och Marita bjöd på.

Rätt som det var så ringde telefonen och det var faster!! Hon hade sett något program om Carema och bad mig se till att pappa inte fick dem. Sedan följde en massa snack, som jag inte orkar gå in på här.

Tack våra goa grannar för ännu en trevlig kväll!!!!


Kommentarer
Postat av: MaritaTack själv för erat trevliga besök.det är alltid roligt med era besök Kram

2010-08-07 @ 09:50:53
Postat av: Anonym

Men nu har det ju blivit lite för många träffar hos er!! Ni får kliva över till oss nästa gång :) Kram

2010-08-07 @ 19:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0