Och så har ett år gått....

Vaknade ca 5.30 och hade en fruktansvärd huvudvärk! Tog ett par Alvedon och så somnade jag om direkt. Sov till ca kl. 8! Det behövde jag. Funderade på kvällen som var. Jag drack ca 1½ glas vin och en drink. Men kände mig faktiskt "skitfull". Jag var ju inte det! Berodde säkert på att jag börjat jobba igen och sovit dåligt flera nätter under veckan som var.

Fia nattvandrade och jag hörde inte när hon kom hem. Hon gjorde det för tjejernas klubb och de får pengar till laget. En bra inkomst och ett bra initiativ.

Maria ringde och grattade mig. Jisses alltså!! Men ett år till har gått. Tack min kropp för att jag fått ha hälsan ännu ett år och jag hoppas få fortsätta ha det. Astman, ledvärken och kolen står jag ut med. Det finns de som har det värre.

Väckte Fia så att hon fick äta frukost. Fick en bamsekram av henne. Inge kom upp och även han grattade.

Ringde pappa och jag tyckte att han sade: har den äran! Men pappa, kom du ihåg? Vad då? Och sedan  skrattade vi gott åt det.  Allt bra med honom.

Nej, ingen frukost på sängen här inte. Vi firar inte men vi bryr oss om varandra. Man blir ju ett år äldre varje år, det bara är så. Att fira barn är helt okej, men oss vuxna??? Nej, vad är det att fira att man blir äldre. Jo, att man får vara frisk!!!

Fia blev hämtad av Maria och Paulina. Jag duschat och gjort mig iordning. Jisses som jag blivit grattad på nätet!! Sådant tycker jag är kul, men jag vill inte ställa till med kalas och ståhej.

Jag åkte ut och kollade tjejernas match. De förlorade, men bara med ett mål. Beundrar dem alla, som orkade spela i hettan som var. Men de klagade på att det inte fanns något syre. Jag säger detsamma! Tur att det finns Bricanyl!

Jag fick med mig kassan till kiosken! På tisdagkväll ska jag nämligen stå i lagets kiosk och sälja korv, kaffe m.m. Ska vara där vid 18-tiden och stå där till ca 21.30!! Alltså, hur trött kommer jag att vara????? Varför lovade jag? Men andra gör det ju inte och jag vet hur tråkigt det är att tjata på folk.

Hämtade sedan Inge så åkte vi med tipset. Därefter till ICA Maxi med äggen som vi köpte i torsdags. Det stod i tidningen att äggen från ICA var mögliga. Men våra var det inte!! De kollade numret på kartongen. Kanske borde det stå i tidningen vilka nummer det var?!?!?!

Sedan var vi till "Bondens marknad" där vi köpte kräftor och isterband! Hem och in till pappa! Allt bara bra.

Därefter skalade jag räkor. Inge kokade äggen. Garnerade sedan smörgåstårtan, som Fia gjorde igår. Men ingen bit ikväll. Maria och barnen kommer imorgon och då ska vi festa.

Förresten så har båda barnbarnen skickat sms till mig. Sådant värmer. Och brorsan har ringt och grattat. Men inte min faster. Trodde att hon skulle göra det, men.... skitsamma....

Grannen har hand om sitt "barnbarn". Hunden Milo är där och ska nog stanna till onsdag. Detta pga. att han är nyopererad. Jisses alltså, men han hade bitit sönder en plastsak och en bit hade irriterat magen på honom så han fick opereras. Så det kan gå. Han kan inte vara på sitt hunddagis eftersom han får en massa mediciner just nu. Men go är han; den hunden :))) Han hoppade upp och gav sin "farmor" en puss på kommando. Han pussade även Fia på kommando. Men han hade stor bekymmer om mitt ljus, som jag tog från bordet. Ja, det är en go hund det.

Vi åt kalops till middag och det blev så himla gott.

Fia och jag tog en tur ikväll. Var bl.a. till Berg, Nykvarnsparken, Ankdammen där vi matade änderna och så till dammarna vid min arbetsplats. Slängde i det sista av kanterna.

När vi kom hem, åt vi 2 kräftor var och gissa om det var gott!

Var nyss in till pappa och ställde in en fotbollskanal åt honom. Alltså det är helt otroligt, men vi har just nu +22,5 grader!!! Det är tropisk värme. Sade till Fia att det är som kvällarna i utlandet.

Som sagt; jag har haft en fin födelsedag och tack alla som grattat mig!!! Ett år äldre, ett år klokare sägs det :)))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0