Nära att krocka idag

Jag tog bilen idag och det var uppehåll och ca +12,5 grader. När jag varit på jobbet en stund, satte det igång att regna! Kom verkligen massor. Skönt att vara inomhus då!

Gjorde klart rapporten och gick och lämnade den. Men det är något med formaten som inte stämmer och jag kan inte komma på vad.

Ringde pappa och allt var bra! Han  hade blivit duschad. Efter det samtalet ringde Inge. Sedan gick jag till biblioteket. Idag hade jag en del tidskrifter.

Sedan var det en massa småplock. Fick en rapport klar från tryckeriet och då var det lite att göra med den. Så det har flutit på även idag.

Så hände det igen!!! Hade tagit fel matlåda med mig.. börjar nog lida av demens eller???

Arbetade till kl. 15. Uppehållsväder, men när jag kom till golfbanan så öppnade sig himlens portar!! Så kom jag till rondellen och då upphörde det för att börja igen när jag kört 3 kvarts varv i rondellen. Det var väl ett moln som gick över där.

Inge stod och väntade på mig. Jag gick in till pappa med mat som jag köpt på jobbet (kålpudding, sås och potatis). Fia kom och vi åkte till Maxi och handlade.

Skjutsade sedan Fia till Maria och barnen. Fia ska sova där inatt för Maria hade något möte på jobbet.

Inge och jag körde ut på Industrigatan, som är nyasfalterad och ännu inte målad. Från det håll som vi kom, är det tvåfiligt, men andra riktningen har bara ett körfält. Rätt som det är ser vi båda två att en stor lastbil kommer emot oss!!! Han körde om en annan lastbil! Tur att Inge var snabb och körde över i högra fältet och tur att ingen låg där. Men att jag blev illamående det lovar jag. Fy så hemskt!!!! Kommer väl drömma mardrömmar om denna blåa lastbil, som dessutom hade dubbelsläp!

Hem och in med varorna. Jag gick sedan till pappa med hans varor. Pratade en stund. Sedan åt jag och Inge lite.

Har därefter tagit det lugnt. Imorgon är jag ledig från jobbet och det ska bli skönt! Har ju jobbat i nästan 3 veckor nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0