Men inte har väl hösten kommit redan???

Gick upp 4.30 imorse och gjorde mig iordning. Dimma rådde och det såg så höstlikt ut. Men hallå!!! Än ska vi ju inte ha höst!!!!! Det är för tidigt.

Tog bilen idag och när jag gick mellan bilen och arbetet, tappade jag först min smörgås och därefter kom tomaten (men det blev ingen ketchup, för den höll). Så började jag fundera på om jag låste bilen eller ej, men gick in på jobbet. Ställde in matlådan och övrigt i kylen. Sedan satte jag igång att jobba. En rapport var klar och då innebär det att jag ska slutföra den helt och hållet. Bland annat ska den läggas på en server så att den, med hjälp av en annan kollega, kommer ut på hemsidan. När allt sådant var gjort, gick jag ner med post. Tog med bilnyckeln och id-kortet och så gick jag och kollade om bilen var låst! Visst var den det!!!

Tillbaka och började på en ny rapport. Jisses alltså nu är de på hugget.

Ringde pappa efter fikat och allt var bra! Gick till biblioteket därefter. Idag var det väl ca 8 tidskrifter. Det tar sig som bonden sa när skithuset brann ner :))

Så var det lunch och jag tog fram min tomat och matlåda. Hämtade en tallrik och hällde ut innehållet. Men det lossnade inte. Hallå lilla potatis och lilla såsklick! Kom ut nu då!!! Då upptäckte jag misstaget!! Jag hade tagit fel burk!!! I den här var det 2½ biff!! Ingen potatis eller sås!!! Gissa om jag blev lång i ansiktet! Det var bara att ta dagens på jobbet, som var biff med grönpepparsås :))

Fram på eftermiddagen öppnade sig himlens portar! Jisses som det regnade en stund.

Ringde hem när jag satt i bilen kl. 15.05 så de kunde gå ut. Vi åkte till Maxi och handlade. Jag handlade även åt pappa. Idag skulle jag ha rakblad också :)) Gillette Micho3 eller vad det nu var. Oh, så dyra!!! För 6 stycken betalade jag 145:-

När jag fått våra varor på plats hemma, gick jag in till pappa med hans. Oj! Har du två kassar åt mig idag!!! hehehehehe.. ja, jag har köpt frysta rätter och annat åt dig.

Så bad pappa mig hjälpa honom på toan och snäll som jag är så gjorde det. Men Inge blev lite sur på mig för han menar på att pappa ska larma. Han betalar ju för den hjälpen! Då sade jag: "Jag är int' blödig vet du.. jag fixar sådant" hehehehehehe
Vilken tur att vi människor är olika. En del kan det och andra kan det och vissa kan allt. Jag ljuger så bra eller.....

När jag kom in satte jag igång att damma och torka. Imorgon får Inge och Fia dammsuga och torka golven. Sen förstår ni är det helg!!!

Har sett på "Hem till gården" och nu ska jag snart ta en titt på Facebook.

Jo, det blåste rätt mycket och då föll det massor av löv från körsbärsträdet på jobbet! Såg ut som på hösten! Men den kan väl inte redan ha kommit?

Grekland har minsann +40 grader! Kan ni som är eller bor där blåsa hit lite sol och värme? Jag tackar på förhand!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0