LHC på första isträningen

Vaknade vid 5.30 och det var så himla mörkt ute! Försökte somna om, men det gick inte, så det var bara att gå upp och läsa tidningen.

Sedan kom regnet!!! Himlens portar öppnade sig verkligen. Och här satt jag vid min dator. Inge kom faktiskt upp först idag; ca 9.10. Ringde pappa och allt var bra med honom. Fia sov till ca 9.30. Frukost blev det då. Jag gick till pappa sedan. Han kollade vad det var att se på TV och jag tipsade om en gammal film.

Fia och jag åkte till City Gross och handlade lite. Trodde att de skulle ha mer kött än vad de hade. Så det blev en besvikelse. Men måndagar är väl ingen hit, trots att vi fick reklambladet med tidningen idag. Vi köpte i alla fall mat till idag; potatisbullar och bacon. Sedan hade vi ingen fantasi om resten av dagarna. Det vi gör är så fel!! Vi borde bli bättre på att planera veckan matsedel. Fia och jag har diskuterat LCHF-kosten igen och jag hoppas att vi kan köra igång snart igen. Då planerar vi i alla fall (hon och jag). Inge får väl äta sin kyckling och sina grönsaker.

Regnet hade upphört när vi kom hem och jag in till pappa med det jag köpt till honom.

Vi åt ca 14.30 och det smakade bra. Kollade sedan på dagens avsnitt av "Hem till gården".

Sedan var det dags att åka till gamla ishallen (Stångebro) för att se LHC gå ut på säsongens första isträning. Jisses vad folk det var där!!!! Alltid lika roligt att se när spelarna presenteras. Tove, Casper, Thomas, Tonny och så Caspers kompis, Mio var också där! Vi satt med dem.

När vi kom hem, tog vi var sin macka. Jag var in till pappa och tur var väl det. Han skulle ändra kanal, men det gick inte. Då förstod jag att batterierna var slut i dosan, så jag bytte! Sedan kunde han byta kanal.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0