Kylig morgon

När jag kom upp ca 6.40 imorse var det bara 7,6 plusgrader! Brrrr alltså.. Inte redan så kallt!! Men solen kom och jag tänkte att det nog skulle bli en fin dag.

Var i tvättstugan strax efter kl. 7 och körde igång. Städat och iordning idag! In och satte mig vid datorn. Ut igen vid 8-tiden. In till pappa och fyllde på hans dosett. Så tillbaka in och då var Fia uppe. Hon skulle hämta Maria och barnen hos Lasse. Idag var det Toves tur att ha fotboll. Inte cup, men väl poolfotboll, vad nu det innebär :))

Jag sprungit mellan bostaden och tvättstugan och även in till pappa. Frukost åt Inge och jag vid 10-tiden.

Klar med allt ca 11.30 så jag bokade av eftermiddagstiden. Är ju skönt att kunna boka hela dagen för då vet jag att jag kan sova på morgonen, men än har jag inte gjort det.

Pappa var nöjd med allt och det känns ju skönt.

Inge och jag tog en tur till "Lilla Djursholm". Ja, så säger vi om Ekängen. Nu har de även fått en trottoar där! Och vilka hus en del har byggt. Det är sanslöst. Undrar om det bara bor lyckliga människor där och som inte behöver bekymra sig om pengar över huvud taget. Eller har de kanske ett lite h-e att få det att gå ihop???

Väl hemma så åt vi lite! Fia och Tove kom ca 14.45 med hamburgare, som Maria köpt. Tove var så himla lerig så jag kunde inte annat än skratta åt henne. Hon hade varit målvakt idag och gjort det jätte bra. Men för att vinna, så krävs det inte bara en bra målvakt. Det krävs spelare som kan göra mål och även försvara.

När Fia och Tove satt och åt öppnade sig himlens portar och det ösregnade verkligen. Studsade på backen och översvämning blev det på direkten. Kom visst 10 mm inom loppet av 10 minuter. Fortsatte regna sedan, men då lyste även solen.

Tove duschade och fixade håret. Jag skjutsade sedan Fia och Tove till Folkungavallen där de skulle se damfotboll; LFC-Malmö.

Jag åkte hem och fixade lite med blommorna. Hämtade sedan tjejerna och vi skjutsade hem Tove. Följde med in. Maria hade bakat bullar och vi fick med oss hem. Jisses så goda de var!!!

Fia blev sugen på att baka bullar, så vi ska köpa hem jäst i veckan.

Nu skiner solen! Undrar om jag kan räkna cykelhjälmsanvändare i morgon bitti!?!? Hänger på vädret liksom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0