Hatar blåsten

Igårkväll bestämde jag och Inge att han skulle skjutsa mig till jbbet. Det skulle bli regn och blåst! Men när jag kom upp, så blåste det bara lite och regnet hade slutat (kom 13 mm inatt). Så jag bestämde mig för cykeln! Det är ju så skönt med frisk luft och lite motion. Var på jobbet ca kl. 6 (ja, jag vet.. men har liksom lite att göra). Full fart med rapportredigering. Men så kom jag på att det var nog en rapport som låg klar på tryckeriet. Och det stämde!! Satte igång den proceduren med förberedelse för webben och allt annat. Därefter tog jag tag i tillbakastudsade mejl. En inbjudan har skickats ut och den ska skickas igen. Då hoppas vi få slippa tillbakastudsarna!

Ringde pappa och allt var bra med  honom. Inge ringde faktiskt redan kl. 8. Jag hade skrivit en lapp till honom, där jag bad honom ringa mig.

Gick inte till biblioteket idag för jag kände att jag ville bli klar med tillbakastudsarna. Och det blev jag. Hann även redigera lite i rapporten.

Solen har lyst, men blåsten ökade och det tornade upp sig mörka moln! Så klockan 14.30 beslöt jag mig för att cykla hemåt! Hade ju gjort min arbetsdag, så inget dåligt samvete. Jo, lite för jag gick innan fasta arbetstiden var slut.
Oj, vad kämpigt det var på sina håll att cykla. Hade bara lite medvind och mest sidvind.  JAG HATAR VERKLIGEN BLÅSTEN!!!!!

In till Inge och han sade att det hade kommit en rejäl skur vid 14-tiden. På jobbet kom det bara några stänk!

Fia och barnen kom hem och hämtade pengar + Caspers keps. Fia hade hämtat dem från Fritids vid 13-tiden. De hade varit i Valla och nere vid Stångån. Innan så hade Fia bakat en sockerkaka och några småkakor. Tog givetvis med in till pappa, som blev så glad! Han hade ätit Dafgårds kalops idag och den var supergod! Härligt!!

När jag kom tillbaka, så satte jag in en kyckling i lergrytan. Därefter duschade jag och smorde in mig! Fy, så torr jag är!!

Stekt champinjoner, som vi köpte i helgen. Kyckligen såg fin ut!

Kom en rejäl skur nyss och temperaturen sjönk till +13,4 grader! Varit ca 21-22 grader idag.

Fia kom nyss hem. Vi ska se på "Fångarna på fortet" även ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0