Fredagen den 13:e

Hua säger många, men för mig är fredagen den 13:e som  vilken fredag som helst.

Cyklade imorse och det var skönt. Luften är härlig tidigt på morgnarna. Lade min påse med svarta vinbärsblad utan för köket hos vår kock.

Fortsatte med rapporten som jag började på igår.  Drack två koppar kaffe innan klockan 7! Inte likt mig, men jag kom in i en trötthetssvacka :))) Det är så jobbigt när man inte får ordning på figurer i rapporterna. Det hoppar och far omkring som sjutton. Men till slut så var allt okej.

Ringde pappa och allt var bra med honom. Sedan var det dags för tidskrifterna på biblioteket och de var snart gjorda.

Passade på att ringa hem och där var det också bra. Fattas bara :)) Maria har ringt mig ett par gånger och vad vi pratat om är ju naturligtvis barnen. Casper har tappat en framtand till (överkäken) så nu kan han nog inte säga "S".

Jag och en kollega tog en promenad på lunchen, men luften var jobbig! Kvavt, fuktigt och jobbigt för oss med astma och även kol. Jag klagar inte och jag gnäller inte, men denna luft var inte skön.

Fia ringde och kollade hur hon ska lägga lagren på smörgåstårtan. Underbara dotter!!! Så skönt att få hjälp med smörgåstårtan. Det känns ju onekligen att man jobbat en vecka.

Jisses vad rörigt det blir i dagens blogg då... sorry..

Arbetade i alla fall till 14.30. Cyklade hem och det blåste lite si så där. Jag tog det lugnt pga. luftfuktigheten.

In och Inge satt vid "sin" TV och Fia satt i sitt rum med datorn. Smörgåstårtan ser jätte läcker ut. Imorgon garnerar vi den.

Inge hade dammsugit så det var smul- och dammfritt här hemma.

Jag gick in till pappa. Han satt och åt. Idag var det från "hemmet" och det var kålpudding. Den var god enligt pappa, men lite för lite kål :))

Ringde min faster från pappa, för han var lite orolig för henne. Hon åkte ju till Stockholm i måndags och lovade att ringa pappa när hon var åter. Hon svarade och hade kommit hem igår. Men inte hade hon lovat att ringa pappa. Det hade jag fått om bakfoten! Tack för det. Genomförkyld var hon och jag frågade om jag skulle hjälpa henne med något. Men näe då!! Jag har ju nog med min familj och mina underbar barnbarn, som hon alltid säger. Shit alltså, men den kvinnan får mig ofta att gråta! Jag bryr mig om min familj och mina nära och kära, men "tanten" trycker alltid ner mig. Sorry att jag skriver så, men det är sanning. Pappa såg att jag blev ledsen och han sade åt mig att sluta ringa henne. Men jag kan ju inte det. Hon är gammal, ensam och har ett d-a komihåg (när hon vill).

Vi har ikväll ätit lövbiff, stekt potatis och sallad. Det var jätte gott.

Om jag är trött??? Måste ju erkänna att det känns att jobbet har sugit denna veckan. Men jag är glad att ha ett jobb att gå till.

Ikväll ska Fia ut och nattvandra på stan! De är ett par stycken från fotbollslaget, där hon tränar flickor-01. Som tur är så hämtar och skjutsar en ledare henne! Hoppas att det är lugnt ikväll.

Har pratat med en go tjej kväll! Hennes föräldrar bor i huset mitt över oss. Hon gjorde sitt ex.jobb hos oss. En kanongulig tjej/kvinna är det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0