Fem veckor har nu gått

Sovit jätte dåligt inatt. Var ju så trött när jag lade mig och jag somnade ganska kvickt. Men så vaknade jag av att Inge gick upp. Så lade han sig, men gick snabbt upp igen. Stängde dörren och satte på TV:n. Hej och hå!! Där låg jag och tvingade mig att försöka somna om, men det gick inte!! Inge stängde av och lade sig och då gick jag upp och vandrade runt. Till slut så lyckades jag väl somna och sov till ca kl. 6. Gick upp 6.40 och gjorde mig iordning. Var ute i tvättstugan kl. 7. Då var det uppehåll, men inatt kom det 15 mm!

Klar med tvätten ca kl. 9. In till far med hans och så fyllde jag på medicinen. Allt bra i alla fall.

Fia och Inge kom upp ca 10. Frukost och disk. Vattnat orkidéerna. Satte sedan in lergrytan med välkryddad kyckling i den kalla ugnen.

Det ringde på dörren och utanför stod Sanna med lilla Idun! Hon ville bara tacka för tiden här och att hon och barnen skulle åka till nya stället i Åtvidaberg, så skulle alla som hjälpte dem med flytten, köra dit möblerna efter hand. Vi kramade om varandra och lovade hålla kontakten via Facebook. En supertrevlig familj med 3 små barn. Killarna på 6 och 3 år kom alltid fram och pratade med oss. Ja, det blir tomt utan dem.

Fia började prata om sitt databord, som hon inte vill ha längre. Jag vill gärna ha det, men kände att jag inte orkade börja röja idag. Ville ju se på veckans avsnitt av "Hem till gården" på TV4 Play. Men så fungerade det inte. Gissa om jag blev ilsken. Skitväder var det och ett lämpligt väder att kolla på TV eller datorn.

Så till slut sade jag till Fia att vi kunde åka till IKEA och kolla på schäslongen, som hon ville köpa sig. Det slutade med att IKEA-killarna skrev ut en lapp och Fia gick till kassan och betalade. Sedan åkte vi till lagret för att hämta den. Jag fixade med sätena medan Fia gick in och hämtade kartongerna. Wow, tänkte jag!! Hur ska detta gå??? Vi fick in den, men kunde inte stänga luckan. Men då kom Fia på att man kunde trycka ner ännu en sak och det gjorde hon. Sedan fick vi igen bakluckan.

Fixade sedan iordning bilen och så körde jag tillbaka den till garaget. Gick in till pappa en kortis.

Fia lyckades sätta ihop sin schäslong lätt som en plätt. Jag hjälpte henne bara med en sak och det var klädseln. Så nu hoppas jag att hon och Inge kan röja imorgon och flytta in hennes datorbord till mitt datarum.

Vi åt kyckling, ris och currysås. Var så himla gott.

Har fått kort till mobilen från Maria och Lasse. Alltså de har varit i skogen och plockat massor med kantareller. Och här sitter jag och smältvattnet rinner i mungiporna. Oh, det skulle vara såg gott med en svampsmörgås!!! Jag får väl ta mig i kragen och strunta i fästingarna. Men jag gillar det inte!! Detta lilla d-a kryp som kan ställa till sådan skada.

Undrar förresten när jag ska få komma till Hudmottagningen. Tror ju faktiskt att mina utslag har med fästingbetten att göra.

Till slut så kan jag konstatera att min långsemester är till ända och imorgon börjar jag åter att arbeta. Men tur att man har lite flextimmar så att det kan bli en och annan ledig fredag. Semestern har dock varit toppen och jag klagar inte på något. Vi har ju hittat på så mycket roligt och vädret har varit på topp.Avslutar med en bild från Stockholm, som Fia tog!

Men hör ni vänner, inte är väl sommaren slut bara för att man börjar jobba?????Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0