Attans alltså

Kom i säng omkring 23.45. Fattar inte att jag orkade vara uppe så länge. Jag var ju så himla trött vid 19-tiden :)) Sov bara till 5.30! Försökte verkligen att somna om, men det gick inte. Gick upp 6.30 och vet inte vad jag gjorde, men jag satte ner benet tokigt och fick direkt en hemsk smärta i mitt vänstra knä. Attans alltså, så klumpig jag är.

Klockan 7 var jag ute i tvättstugan och körde igång. Bokade även grovtvättstugan där  jag körde pappas badrumsmatta. Tyvärr alltså, men den hade smulats sönder, så det var bara att slänga direkt och så fick jag plocka småbitar ur tvättmaskinen. Pappa gjorde det inget, för han ville ändå inte ha någon matta där.

Han är så tacksam för att jag tvättar åt honom.

Fia kom upp vid 9-tiden och Inge väckte jag kl. 10.10. Då var det frukost. Jag var klar i tvättstugan och jag hade lämnat in pappas tvätt samt fyllt på medicindosetten.

Mycket konstigt väder idag. Först var det sol, men sedan blev det jätte mörkt. Fick tända lamporna. Kom lite regn, men ingen åska.

Maria, Tove och Casper kom ca kl. 13. Barnbarnen hade köpt presenter åt mig! Av Tove fick jag ett jätte fint armband (lila och silvervit) och av Casper fick jag ett halsband! Oh, så gulliga de är. Det hade de köpt själva. Maria och Sofia hade köpt ett örngott med texten: "Världens bästa mamma" och Maria hade även köpt ett från barnbarnen med texten: "Världens bästa mormor".  Vi åt sedan smörgåstårta, men inte Casper, som åt glass. Maria fick med en stor bit till Lasse och jag gick in till pappa med en bit också.

Maria hade lite plommon med från Lasse. Jätte goda var de!

Jag, Fia och Tove tog en sväng med bilen för både Fia och jag fick en sådan där trötthetssvacka. Fattar det inte alltså.

Tove ville sova hos oss och det vara inga problem för Fia. Skolan börjar imorgon, men Fia får följa med  henne. Lasse spelar fotbollsmatch ikväll och Fia åkte dit och kollade. Även Maria och Casper är där. Maria tog med kläder till Tove.

Vi har ätit färsk pasta och köttfärssås idag. Gott så in i den.

Småregnar lite. Jag var nyss ute och kände det :))

Så var snart denna helgen slut och en ny arbetsvecka väntar.



Snart kommer dessa igen :))) Vet inte vad de heter, men färggranna är de.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0