Vaknade ännu tidigare idag

Alltså nu måste något vara galet! Vaknade 3.30 idag och kunde inte somna om! Lyckades väl slumra till en kortis, men... Gick upp 5.50 och gjorde mig iordning. Sedan datorn en stund innan det var dags för tvättstugan klockan 7. Körde igång två maskiner. Gick sedan ut vid 8-tiden och lade i tumlaren och fyllde två nya maskiner. Hade ju hämtat pappas tvätt igår, så det var ju skönt.

Fia kom upp ca 8.40. Hon väckte Tove så att vi kunde äta frukost. Inge sov och jag väckte honom inte. Diskade och gick sedant till tvättstugan igen. Pappa vinkade åt mig. Hängde våra lakan i torkrummet för de får ju inte tumlas. Sedan vek jag en massa handdukar. Gick in till pappa sedan. Han hade blivit så orolig för mig att han ringt till Fia. Han tyckte jag var borta så länge. Och det tar ju tid vissa saker i tvättstugan. Fia åkte och tränade fotboll med damerna. Tove följde med.

När klockan var 10 frågade jag Inge om han skulle sova hela dagen! Så han gick upp och han fick äta frukost själv. Fattar inte att han kan sova så länge. Dessutom sitter han och somnar i soffan!

Klar med all tvätt kl. 11.30 så då bokade jag av eftermiddagstiden. Gick in till pappa och lade in hans tvätt. Fyllde även på hans medicin. Lovade att komma tillbaka och ta hans sopor. Jag var genomsvett. Pappa såg det. Och förresten så tyckte han att vi inte behövde åka och handla idag. Jag hade tillräckligt att göra. Oh, så glad jag blev. Vi ska ju till hans köpcentra på tisdag för att han ska klippa sig. Då passar vi på att handla också.

Plockade sedan in vår tvätt. Bad sedan Inge ta ner min cykel. Det hade faktsiskt inte gått ur mycket luft under vintern. Men jag tog mig ändå en cykeltur till macken och fyllde på lite luft. Handlade lite också på Hemköp. Det var riktigt skönt att cykla, så jag tog en liten omväg för att komma hem. Knackade på altandörren. Inge sov!!!! Fia och Tove var iväg. Inge kom och tog min kasse samt gav mig soporna!

Cyklade bort med soporna och sedan gick jag till pappa och skulle ta hans. Går fram till kassen i hallen (tidningar) och den var tom! Då myste pappa! Jag är lite busig jag hahahaha... Han hade varit ute med soporna för han tycker inte att jag ska göra allt åt honom. Så då ställde jag in cykeln i vår bod och gick in.

Fia och Tove kom och strax efter åt vi falukorv och potatismos. Diskade och därefter skjutsade Fia och jag hem Tove.

Det har och är ett underbart väder. Klarblå himmel och strålande sol! DET ÄR VÅR!!!! Så imorgon cyklar nog Fia och jag till jobbet.

Fia var och köpte en ny dator för hennes har börjat krångla och lägger av rätt som det är. Skulle hon lämna in den, så tror jag kostnaden skulle bli hög för att reparera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0