Påskafton

Vaknade ca 5.30 imorse och kunde inte somna om. Omkring kl. 5.50 gick Inge upp och ut på altan!!!! Jag undrade vad han gjorde!! Han röker ju inte. När han kom in, hade jag gått upp och frågade vad han gjorde! Det är så mysigt att gå ut och lyssna på fågelsången!!!! Jaha, tänkte jag!!

Jag läste tidningen och sedan blev det datorn. Fia kom upp omkring 8.45. Då var det -3,8 grader!!!!! Helt sanslöst alltså.

Jag fixade sedan en Janssons frestelse och rullade även köttbullarna.

Vi väckte Inge ca 9.15 för då var frukosten framme. Ringde pappa sedan och allt var bra.

Inge och Fia kollat från Formel 1-träningen i Malaysia. De väntade sig att se Jonas på läktaren i första kurvan, men icke! Han var där, det vet vi och han ska dit imorgon och kolla på loppet. Regnet vräkte ner, det såg vi på TV.

Fia och jag åkte sedan med travet. Därefter till Ikano. Fias mobil hade bara lagt av och jag skulle kolla mina gamla. Fia skulle få sin efter 40 minuter. Så det blev att gå runt och så köpte Fia sig ett par jeans (baggyjeans). Snygga var det och kanske är det något för mig :))

Så handlade vi lite på Willys innan Fia hämtade sin mobil, som de lyckats få igång. Tack och lov!

Hem och jag gick in till pappa! Sedan in till oss. Inge hade fixat spjällen. Jag dukade och så fortsatte jag fixa med det som skulle fram.

Tove och Casper kom på sina cyklar. De är hos Thomas denna helgen, men naturligtvis fick de komma och äta påskmat hos oss.

Sedan kom Mia och Lasse. Jag fick en bukett tulpaner. Vi satte oss och började med det kalla. Tyvärr så var det inte mycket som passade Casper, vilket var supertråkigt. Men Tove åt räkor och skinka.

Efter maten diskade jag och så fikade vi. Sedan var det dags att kolla Djurgården-LHC! Allt såg så himla bra ut, men DIF kvitterade så det blev förlängning. Stod 2-2 länge, men när det hade gått 19.35 av fjärde perioden fick DIF ett mål. Vad jag skrek, det skriver jag inte här! Men jag har märkt att LHC har domarna emot sig. Det verkar som att de inte ska få vinna.

Fia och Mia följde barnen genom skogen på cyklar och så mötte Thomas upp. Jag var in till pappa en sväng. Mia och Lasse åkte sedan och nu sitter jag här. Hoppas och tror att maten smakade bra. Känns som att det var en lyckad påskafton.

Solen har lyst och det har varit riktigt skönt ute! Imorgon måste jag ut på promenad!

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0