Blev ju en jätte fin dag

Legat vaken inatt och det har verkligen kliat över allt på kroppen. Försökte att inte riva utan bet ihop. Men tankarna malde naturligtvis! Somnade om frampå småtimmarna och jag sov faktiskt när klockan ringde 4.10. Gick upp och gjorde mig iordning.

Inge skjutsade mig för Fia började senare. Jag ville inte cykla för det skulle blåsa massor enligt tidningen.
Fullt upp på jobbet.  Redigerat klart en rapport och skickat den för granskning.

Ringt och bekräftat antalet deltagare på RT-dagen och så har jag fixat tågbiljetter. Sedan fick jag iväg 2 rapporter med posten till 20 personer.

Ja, då inte glömde jag att ringa till pappa heller. Och jag hann även med mina göromål på biblioteket.

Lite mulet mitt på dagen, men sedan kom solen. Blåsten lugnade sig och det var kanonfint väder när Inge hämtade mig. Hem och när vi kört in bilen i garaget kom jag på att Inge skulle kolla om han fått sms angående medicin. Och det hade han. Så han gick in och bytte kläder och jag gick in till pappa. Allt bra med honom. Inge och jag åkte till apoteket. Sedan köpte jag mjölk till pappa.

Därefter åkte vi till Eon (Electrolux) och köpte porslinslagning till spisen. Inge slog ju av en flisa av emaljen på spisen i lördags. Passade även på att köpa nytt kolfilter till köksfläkten. Total kostnad: 501:-     Jisses alltså! Men nu har jag noterat när jag köpte detta filter. Ska bytas vart 3:e år.

In till pappa med hans mjölk. Han satt och åt och som sagt allt var bra!

Inge och jag ätit pytt i panna och stekt ägg. Gott var det. Diskat och ut med soporna. Pappa vinkade in mig. Han undrade över TV-kanalen om jag ställt in den. Han är så go min pappa. När jag var hos honom efter jobbet, så visste han precis hur han skulle göra med TV:n En och en halv timme senare har han glömt det. Stackarn!!!

Fia kom när jag stod och pratade med grannarna. M hade ont i halsen så jag bad henne krya på sig!

Vi har precis ätit upp de sista kräftorna och det var gott!

Solen lyser ännu och det är så gott som vindstilla. Det blev en fin dag. Hoppas att Göteborg bjuder på så här fint väder tisdag och onsdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0