Ännu en fin dag

Gick upp klockan 4, för då vaknade jag! Varför vänta på att klockan skulle ringa 4.10?!?! Gjorde mig iordning, men gjorde inte mycket med håret. Använder ju cykelhjälp och då kändes det bättre att fixa till håret på jobbet. Fia kom upp 4.45! Krut i henne också :)) Bråds på sin mor :))

Vi trampade iväg 5.20. Tog det lugnt. Jag på var på jobbet 5.35! Fia ska  ju en liten bit till. Gick igenom mejl och besvarade. Sedan annat plock. Och så plötsligt var jag klar med sysslorna. HJÄLP!! Panik, så vill jag inte ha det. Tog min "varuvagn" och åkte ner för att hämta upp tidningar som vi började få slut på. Såg då dörrarna på vårt kompaktsystem. Ännu inga lappar om vad som döljer sig bakom. Så jag skrev upp på en lapp och satte genast igång.

Fikarast och sedan ringde jag pappa! Allt bra med honom. Därefter gick jag till vårt bibliotek och greppade tidskrifterna. Så snart det var gjort tog jag mina lappar och gick ner och satte upp dem. Hann inte allt innan lunchen utan fortsatte efter lunchen. Blev så himla bra!

Men det är fortfarande en tidning som jag inte hittar. Förstår inte vart den finns? Letat överallt, utom i ett rum och det får jag ta imorgon.

Soligt, men blåsigt var det ute. Fia ringde strax före kl. 14 och undrade när jag kom. Inte före 14.10 blev mitt svar. Men cykla du hem för jag vill ta det lugnt i blåsten och inte känna att du får sakta ner för min skull!.

Så när jag cyklade hemåt tog jag det lugnt! Fia var inte  hemma då jag kom för hon hade tagit bilen och hämtat Tove. Skulle fixa något åt henne.

Jag pustade en kortis innan det var dags att gå in till pappa! Han var nästan klar (skönt att han inte satt och väntade). Vi åkte till frisören och var där supertidigt. Men pappa tyckte det var skönt att vänta där. Efter klippningen handlade vi på Willys.

Hemma omkring 17.15. Hjälpte pappa in med varorna och sedan in till mig. Fia var på väg till Sara. Ska ev. sova där inatt för Fia är ledig imorgon. Så jag tar pappas bil imorgon bitti. Ska bara jobba till ca 12.30 eftersom jag ska följa med pappa till tandläkaren.

Inge har tagit fram altanmöblerna idag. I helgen får jag köpa en ny vaxduk till bordet eller om jag ska lugna mig lite till.

Pappa behöver hjälp med att klippa ner sin clematis, så jag får nog ta det först. Hej och hå! Inte saknar jag jobb på lediga stunder inte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0