Torsdagen den 3 september 2009

Hej kompis!

Jisses alltså, tänk att det idag är 42 år sedan vi fick högertrafik i Sverige. Jag och några kompisar var på stan när trafiken lades om. Dagen efter blev jag jätte sjuk i astma! Fy så hemskt alltså. Kommer så väl ihåg den dagen, eftersom det var just dagen efter trafikomläggningen. Jag arbetade som barnflicka och skulle hem efter jobbet. Hade en väldigt brant backe att ta mig uppför så därför ledde jag min cykel. Sedan trampade jag hemåt. Och så bodde vi på tredje våningen (utan hiss). Jag kröp nog uppför trapporna. Dagen därpå fick jag uppsöka en läkare så att jag fick medicin. Han sjukskrev mig ett par veckor också. Men familjen som jag var barnflicka hos kunde inte vara utan mig, så de kom med pojken hem till oss.  Tur att mamma fanns! Ja, det var lite om dåtiden. Nu kan vi ju gå till idag.

Känner mig så himla stressad så det är sanslöst. Borde inte göra det, men så är det i alla fall. Inge skjutsade mig till jobbet imorse. Gick först igenom lite mejl och skickade iväg bestälningar. Sedan skulle jag ta tag i rapporten som jag höll på att redigera. Då låg servrarna nere igen. Jag blev så arg för så dags som jag är på jobbet så finns ju inga datakillar där. Men jag skickade ett mejl till dem i förhoppning att någon skulle läsa det hemifrån. Men icke. Det tog 3 timmar innan jag kom åt jobbet! Som tur var så ringde Maria. Vi pratade en god stund. Hon hade studiedag idag och skulle arbeta hemma. Fattade nog inte riktigt med vad för jag fattade som att jag skulle hjälpa henne med ett dokument, men inte hört något. Hon fixade det nog själv :) Jo, jag passade ju även på att ringa min bror. Var så länge sedan vi pratades vid. Han hade som vanligt mycket att stå i.

Ringde pappa efter fikat och allt var bra. De hade varit och kollat hans vitvaror i köket och de ska bytas ut, men de visste inte när. Ringde även hem till familjen. Frågade om de inte skulle dammsuga av idag, men näe då. Det tar jag imorgon sade Inge. Ja, men då ska du ju på möte! Hinner när jag kommer hem blev svaret. Fia sover hos Maria och barnen inatt för hon ska med Casper till 6-års imorgon.

Tog en rask promenad efter lunchen, som idag bestod av en svampomelett. Gott så alldeles. Gjorde klart rapporten och författaren blev så glad att få den idag.

Och så började då regnet. Visste ju att det skulle komma, så det är ju bara att gilla läget.

Inge och Fia hämtade mig kl. 15. Var först och köpte ost och sedan till Maxi. Hem och in med varorna. Jag gick sedan till pappa med kaffe, som jag köpt till honom. Vi satte oss ner och pratade en stund. Sedan in och där stod disken!!! Grr, så arg jag blev. Sade till Inge, att jag minsann inte hade ätit något. Då skyllde han på Fia att hon använde så mycket saker när hon fixade sin mat. Så det slutade med att jag diskade. När Fia var klar, skjutsade jag henne till Maria. Regnade massor när vi åkte och mörkt var det.

När jag åkte hemåt, kom jag på att jag glömde köpa TV-tidning till pappa igår, så jag åkte in på Statoil och köpte den. Han fick Aftonbladet också :)) Men när jag kom in så kollade han på ishockey. Och det gör även Inge.

Jag har precis ätit lite korv stroganoff. Men känner mig stressad ännu. Får ta och skärpa till mig tror jag!

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0