Solen lyser och man blir så glad

Sitter här på jobbet och kände att jag var tvungen att bryta en stund. Läser och redigerar så det står härliga till. Kan ju vara kul att byta till sina egna ord.

Jag gick upp kl. 4.10 imorse för jag kunde inte sova. Vaknade när Inge lade sig vid 00.20 och frågade vad han sett på. Men han hade lyckats göra något märkligt när han skulle stänga av den nya TV:n för natten. Allt försvann och han fick sätta sig och återställa. Det tog tid. Men i och med att vi pratade mitt i natten så blev ju klarvaken. Sover så djupt när jag somnar. Vi får helt sluta att börja prata mitt i natten :)

Inge skjutsade mig imorse och brr så kallt det var. Men jag envisas och har fortfarande mina piratbyxor på. Än är inte sommaren slut.

För solen lyser och det är riktigt skönt. Tog en rask promenad på 10 minuter efter min lunch. Hade sällskap med en arbetskamrat.

Nej, nu ska jag fortsätta att jobba. Hörs senare ikväll. Till dess: NJUT!!!

Ja, eftermiddagen gick i ett rasande tempo. Bytte av i växeln/receptionen och sedan fortsatte jag med mitt. Blev alltså inget kaffe ute i solskenet idag. När jag satt och fixade en pdf-fil, kom Tove och skrämde mig! Fia hade hämtat henne på Fritids och de hade varit iväg och kollat på helikoptrar. Barnbarnen vill ha lite egentid med sin moster :)
Ja, de hämtade alltså mig. Hem och in med väskorna. Sedan till pappa. Han och jag åkte till Willys och handlade.

När vi kom hem, hjälpte jag honom med varorna och så ställde jag in hans dekoder på kanal 100 (TV4Sport) för han skulle se Åtvidaberg ikväll.

När jag kom in så visade Inge vad han och Fia gjort idag. De har hjälpts åt med alla kablar som var i ett kaos. Gick visst att ta bort en hel del. Så har Inge flyttat dekoder, stereo och video till bänken som TV: står på. Då blev det plats för DVD-filmerna på den andra hyllan. Blev så fint.

Jag satte sedan igång att göra min mat. Lade två laxskivor i en ugnssäker form och kryddade med citronpeppar. Rörde sedan ihop grädde, vatten, creme fraiche, fransk senap och hummerfond. Kokade sedan upp det och hällde över laxen. In i ugnen i ca 30 minuter (200°). Till det åt jag broccoli. Mums så gott det blev.

Och så ringde pappa :)) Vad tror du han ville?!?! Jo, han hade pillat på dekoderdosan, så kanal 100 var borta! Gulliga papsen.. han glömmer från den ena sekunden till den andra. Men jag tror nog att han lyssnade på mig, för nu har han inte ringt.

Fia varit iväg och tränat flickorna i fotboll.

Nu är jag så trött så det är sanslöst! Inatt får inte gubben börja att prata med mig heehehe

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0