Så fort veckorna går

Inatt sov jag underbart! Vaknade när klockan ringde, vilket var skönt. Väckte Inge så han skjutsade mig.
Fortsatte med det jobb som jag höll på med när jag gick hem igår. Det var en rapport som skulle på tryckning.

Sedan fortsatte jag redigera en annan rapport. Men ibland måste man bryta och göra något annat som att ta en förmiddagsfika :)

Efter fikat ringde jag till pappa och allt var bara bra. Gnäller lite gör han ju förstås. Nu var det håret. Förstår inte varför de måste schampoot vara kvar i huvudet medans de tvålar in resten av kroppen. Så gjorde aldrig jag. Först tvättade jag håret och sköljde av det och sedan tog jag kroppen. När de gör så här så får jag ju klåda i huvudet. Ja, ja tänkte jag och kommenterade inte. Han är ändå bra go. Förstår ju att han sitter där hemma och funderar på en det ena en det andra. Han har ju inte mycket annat för sig.

Var även till biblioteket och registrerade tidskrifterna. Skrev ner en massa nya P-nummer för statistiska tidskrifter. Ska göra nya etiketter så småningom.

Efter lunchen tog jag och en arbetskamrat en rask 10-minuterspromenad. Blåste lite, men solen lyste.  Men det finns ju vissa som är ute i en timme och inte har dåligt samvete för det. Fy f*n säger jag. Det är inte någon arbetsmoral alls.

Inge kom och hämtade hem mat till pappa som idag fick pytt i panna. Inge hade varit och kollat på LHC:s träning.

Jag blev nästan klar med rapporten som jag redigerar. Har bara ett par bilagor att fixa till. Både skönt och inte skönt. Hoppas att det kommer flera rapporter.

Fia fick åka och hämta Maria på jobbet för hon frös och hade ont i halsen. Efter det så träffade Fia ett par kompisar från gymnasiet. Klockan 15 hämtade  hon mig och vi åkte direkt till träningen.

Flyter på så himla bra med alla redskap nu. Och roligt är det! Jag gick in till pappa när vi kom hem. Allt bra. Hjälpte honom med TV-kanalen.

Inge hade stekt bacon och Fia gjorde äggröra. Jag fixade till tomater och gurka. Blev  jätte gott. Diskat och gjort iordning.

Maria ringde. Hon mår väl si så där. Ska i alla fall vara  hemma imorgon och det är ju lika bra.

Sedan var det underbart med duschen.

Och solen har som sagt lyst, men morgnarna är kyliga. Nu skymmer det på, vilket är trist, men det är bara att gilla läget :)

Kramizzar

"Du är en droppe i havet och alla hav består av droppar - ändå är du en särskild" (Stig Johansson)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0