Onsdag den 2 september

Hej kompis!

Även inatt sov jag supergott. Toppen säger jag! Regnade massor när jag kom upp. Åt min frukost och sedan skulle jag in på blip och kolla läget. Inte sjutton fungerade det! Error stod det, så jag gav upp. Åkte istället till jobbet utan att ha fått någon morgontidning. De höll på att dela ut den.

Regnet hade upphört, men jisses så mörkt det var!! Kom till jobbet 5.40 och passade på att bläddra igenom tidningen där innan jag satte igång att jobba.

Telefonen ringde vid 7-tiden! Det var Karin! Oh, så kul att hon ringde mig. Även hon var arg på blip och ville veta om jag hade samma problem.

Fortsatte med mitt arbete. Hade fått en ny rapport för redigering och så var det en massa nya  prenumeranter.

Efter fikat ringde jag pappa. Allt bra och det är skönt. Har även pratat med Inge och Fia. Fia skulle träffa en kompis och äta lunch ihop med henne.

Kom en rejäl skur vid lunchtid, men sedan uppehåll, lite sol och blåst.

Arbetade till kl. 15. Direkt hem och in till pappa med hans mat. Vet du vad han säger? Jo så här: Du skulle äta här eller hur? Men snälla pappa, jag kommer med din mat här och ska iväg och träna. Javisst, ja! Vad är det som luktar frågade jag honom. Jag har värmt fryst mat. Men pappsen!!! Jag komme ju här med lever, sås och potatis! Ja, visst det hade jag glömt, men du får frysa in det. Att jag inte ringde och kollade innan jag åkte från jobbet! Imorgon och på fredag kommer de med mat från hemtjänsten. Stackars lilla pappa! Jag blir så ledsen när jag ser hur han åldras. Han går där i sin lägenhet och varje dag är precis lika utom  när vi åker och handlar.

In till oss sedan och hämtade Fias träningsväska. Inge skulle ut och gå spåret. Hämtade Fia vid Resecentrum. Först åkte vi till Oriflame där de hade rea. Köpte ett par saker. Sedan till träningen. Var massor med folk där, men det var ändå inga väntetider. Träffade en arbetskamrat. Hon visade mig lite mer. Det här ska nog gå bra! Jag är på väg mot mitt nya liv! Ska inte ge mig utan verkligen kämpa på. Och det är ju kul att Fia och jag kan göra något tillsammans. Inge vill inte. Han tycker det är skönt att gå ut och gå spåret. Det tycker jag med och kommer att försöka hinna med det de dagar vi inte tränar för det ska i alla fall jag bara göra 2-3 dagar per vecka. Blir nog måndag och onsdag. Sen får vi se. Bättre att börja mjukt.

Ja, det var lite om dagen idag. Jo, Maria ringde mig på jobbet. Hon är barnledig ikväll och skulle iväg och spela innebandymatch. Allt var bra med barnen.

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0