Måste äta mer fett...

Sovit dåligt inatt och förstår inte varför. Ingen morgontidning vilket är vanligt numera. Åkte till jobbet ca 5.25 och var på plats 5.40. Tur att man kan bläddra igenom tidningen på jobbet :)

Satte igång att sortera etiketterna till tidskriftsboxarna. Fick ju inte plats med dem i den boxer som var med, utan jag tömde ett par diskettboxar och lade i där. Vissa tidskrifter går det åt många lappar till.

Naturligtvis har jag pratat med alla i familjen och det var bra med alla.

Var till biblioteket och gjorde tidskrifterna. Tog inte så lång tid, så jag fortsatte med etiketterna på mitt rum.

Efter min lunch satt jag i växeln/receptionen. Kom en kille som arbetar i samma hus som mig, men på det andra företaget. Han har gått ner massor och jag frågade om  han körde GI. Nej, då han körde LCHF. Jag berättade att jag gör det också, men har inte märkt något på vågen. Han frågade hur jag åt och jag berättade. Då säger han att jag ska äta mycket mera fett! Jisses alltså, blir att äta mer mat med grädde i. Och linfrö på filen ska jag absolut inte äta. Det som är så gott.

Blev ingen rask promenad på lunchen idag eftersom jag bytte av i växeln. Fick en ny rapport för redigering, vilket är roligt.

Drack eftermiddagskaffet ute och det var hur skönt som helst.

Arbetade till kl. 15. Åkte till Maria, där Fia var. Hon hade hämtat hem Casper från Fritids. Tove var med en skolkompis hem. Casper gick in till grannen för Maria slutade inte förrän kl. 16.

Fia och jag åkte och tränade! Körde 15 minuter uppvärmning. Oh, så skönt det är. Och maskinerna gick som en dans idag. Det är ju riktigt roligt alltså.

När så Fia och jag satte oss i bilen, ringde Maria. Hennes bil hade kokat så vi fick åka och hämta henne. Imorgon får hon ta EU-moppen till jobbet. Måtte den starta nu.

Var in till pappa när jag kom hem. Allt bra med honom. Han hade ätit dillkött, som han fick av mig igår!

Nu har jag precis varit ute och klappat grannens barnbarn; en hund. Han är så söt och bara 5 månader.

Japp, då kör vi igång imorgon med mera fett i maten :))

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0