Måndagen den 7 september 2009

Hej kompis!
Sovit så himla skönt inatt och kanske att det beror på gårdagen :)

Tog pappas bil till jobbet, så jag väckte inte Inge. Fia sov hos Maria och barnen. Var på jobbet 5.45. Tog hand om nya prenumeranter och sedan körde jag ner pliktexemplaren av våra rapporter. Fick hjälp av "Lappen" att paketera och skicka iväg.

Inge ringde. Han hade gått upp straxt efter det att jag åkt.

Så ringde det på min mobil och i displayen stod det: PAPPA! Oh, nej nu har det hänt något var min första tanke. För pappa ringer inte på min mobil utan det gör hemtjänsten. Och visst var det hemtjänsten som var hos pappa. Men allt var bara bra med honom. Det var bara det att jag hade glömt att lägga i ny medicin i dosetten igår. Han har en blodtryckstablett morgon och kväll. Det är allt. Jag talade om var hans medicin fanns och bad henne ge honom en tablett. Du har verkligen min tillåtelse, för jag kan ju inte åka hem bara för en tablett. Så det gjorde hon.
Sen ringde de från vårdcentralen för även de hade fått veta att jag missat att fylla på. Men, som distriktssköterskan sade, en tablett mindre är ju ingen fara. Och det höll jag med om. För personalen har missat ett par gånger att ge pappa tabletten.

Jaa, det var ju inte konstigt att jag glömde det igår. Men att pappa skulle vattna sina blommor, det kom jag ihåg :))

Har haft massor att göra på jobbet och det älskar jag. Speciellt att ha "många bollar i luften", vilket jag har just nu.

Arbetade till kl. 15. Åkte direkt hem och in till pappa. Fyllde genast på dosetten! Allt var bra med pappa. Fia kom och så åkte hon och jag och tränade. Idag kändes det i både armar och ben :))

På hemvägen hämtade vi den nya boxern. Den andra gick ju sönder, så vi fick en ny. Äntligen kan de spela in "Hem till gården" åt mig. Missade ju hela förra veckan och även dagens. Men när sjutton ska jag hinna med att se? Måste skärpa mig och kolla nästan direkt efter jobbet de dagar som det inte är träning.

Nu ska jag snart se på Färjan. Vi åkte ju med den båten till Riga i somras och då var de ombord och filmade. Men vi höll oss borta från kamerorna.

Fia var ju med Tove i skolan idag. Och det var visst himla roligt. Hon åt även mat med Tove. Så nu har hon varit hos båda barnbarnen. Önskar så att även jag skulle hinna vara med dem någon gång.

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0