1 september, men det känns som en sommardag

Hej kompis!

Imorse, när klockan ringde, sov jag som stock. Förstod inte vad det var först. Kändes underbart att ha fått sova så skönt. Kanske beror det på träningen igår?

Inge kom upp innan jag åkte och jag sade till honom att jag tänkte ta cykeln! Okej, svarade han och jag blev förvånad. För jag har ju inte fått cykla sedan mordet ägde rum i maj i närheten av mitt arbete. Märkte att det var snudd på lyse när jag cyklade. Och så blåste det lite motvind. Men skönt när jag var framme! Fixade med rapporter, som skulle iväg till olika universitet och forskningsinstitut.

Cirka klockan 7.10 trampade jag iväg till märkesbacken vid universitetet. Dit kom även två kollegor. Vi räknade cyklister och noterade vilka som hade hjälm och vilka som inte hade det. Jag räknade männen som cyklade i märkesbacken. Utav 753 män hade 22 hjälm! Inte illa va? Vi konstaterade när vi var klara, att männen är bättre på hjälm än kvinnor (i alla fall de som cyklade till universitetet). Mätningar i city brukar visa på att trenden med hjälm har ökat. Ska bli intressant att se om det är så i år också.

Tillbaks till jobbet  och jag arbetade till 12.30 med avbrott för lunch. Naturligtvis har jag pratat med pappa och min familj, fattas bara annat! Måste ju ha koll på läget.

Cyklade hem och då hade jag vinden i ryggen. In och snackade lite med Fia och Inge. Sedan till pappa. Klockan 13.35 kom Caroline som är fotvårdsspecialist. Hon tog sig an pappas fötter och han tyckte det var så skönt. En mycket trevlig tjej måste jag säga. Höll på i en timme ungefär.

Inge och jag tog sedan en cykeltur. Det är ju sommar ute (+26 nu kl. 16.55).

Fia har hämtat Tove på fritids och ikväll ska  hon träna småtjejerna i fotbollen.

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0