Varit en solig dag

Sov till ca kl. 7. Gick upp och läste tidningen. Åt frukost kl. 8. Strax därefter kom både Inge och Fia upp.

Jag duschade och fixade mig iordning. Solen lyste utanför och jag börjar äntligen känna mig lite, lite piggare.

Gick in till pappa ca 9.30. Vi pratade en stund. Bytte tröja på honom för han hade tagit på sig en sommarjacka. Det var nämligen så här: I måndags hade kvällspersonalen, som vanligt, hjälpt honom med pyamasen vid 21.30-22-tiden. Pappa lägger sig ju inte då för han vill fortsätta att se på TV. Han hade även fått på sig munkjackan för det blir ju lite kallt för äldre att sitta stilla. Men så hade pappa somnat i fåtöljen och vaknade vid midnatt. Då fick  han inte av sig munkjackan, som är lite trång i ärmarna. Han slet och drog och till slut fick han av den. Men då var han mör i kroppen. Så nu vill han inte ha munkjackan på sig längre. Men att sitta i en sommarjacka ser ju inte klokt ut. Så jag letade fram en annan kofta åt honom.

Fia åkte till Erki ca 10.45. Erki skulle hjälpa henne med matten (prov i morgon). Inge och jag åkte och köpte TV-tidningen till pappa och därefter tog vi faktiskt en tur till Norrköping. Solen lyste och det var en riktigt fin höstdag.

Jag var ute en stund efter att vi kommit  hem. Kom på att vi skulle gräva upp pappas Fuchsia så Inge gjorde det. Jag var bara med och öppnade dörrar och så.

Fia kom hem, men det var bara en kortis. För hon började arbeta 14.30. Jobbar till 21 ikväll (tror jag).

Maria har ringt och allt var bra.

Nu har Inge och jag sett en dansk film. Den var väl si så där.

Kramizzar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0