Så var måndagen gjord

Imorse var jag supertrött när klockan ringde. Förstod först inte att det var den! Men det vara bara att "ta tjuren i hornen" och gå upp.  Till frukost idag blev det äggröra och bacon. Mums säger jag :)

Jag tog bilen idag, så både Inge och Fia fick sova. En massa nya prenumeranter som jag lade in i vårt register.

Solen kom upp och det blåste inte alls så mycket som de sagt att det skulle göra. Ringde pappa efter fikat.

Sedan ringde Inge och vi pratade om gräsklippningen. Fia pratade jag också med. Hon ska till Motala och röntga hälarna på torsdag. Det var kort varsel. Helt sjukt alltså. Hon har väntat jätte länge på att få en tid. Och så får hon en bara några dagar efter att hon fyllt 20 år. Uträkning? Ja, det är nästan så jag tror det. För Motala har ju privatiserats, så de behöver väl få in alla pengar som går.

Var till biblioteket sedan och det var en del tidskrifter. När Kicki och jag ätit, tog vi en rask promenad på 10 minuter. Men idag hjälpte inte den luften mig. Blev supertrött omkring kl. 13 :)) En halvminuts-napp och så var jag pigg igen :))

Arbetade till kl. 15. Åkte direkt till träningen. Fia är hos en kompis och stod över idag. Jag fixar det ju själv. Efter träningen handlade jag lite. In till  pappa när jag kom hem. Allt bara bra med honom. Så skönt så!

Jo, jag pratade med brorsan imorse, för jag tänkte om han kunde följa med pappa till urologen, men tyvärr så har han själv en tid till röntgen den dagen. Så jag följer med pappa. Men undersökningen är jag inte med på :))

Inge har stekt kassler åt mig och jag håller på att göra en grönsaksstuvning. Ska bli så gott. Har precis duschat.

Och ute lyser solen och det blåser knappt något. UNDERBART!Denna bild tog Fia för nästan exakt ett år sedan. Den är tagen vid Stångån!

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0