Nytt besök på vårdcentralen

Hade 37,5 i temp imorse och det tog ner mig direkt. Ringde vårdcentralen när de öppnade klockan 8. Fick till svar att de skulle ringa mig 8.50. Så jag hann att ringa till jobbet och berätta att jag inte kom idag heller. Inge kom upp ca 8.40 och Fia strax efter. Hon och jag åt frukost ihop. Så ringde de från vårdcentralen och jag fick tid idag klockan 15.20!

Ringt pappa och allt var bra med honom. Tur är väl det!

Fia åkte iväg för att klippa sig och sedan hämta barnbarnen från skolan och ta hem dem till sig. Jag och Inge kollade på "Hem till gården". Sedan tog Inge en rask promenad. Jag åt lite och därefter tittade jag på "Förlossningskliniken".

Inge skjutsade mig till vårdcentralen. Inte kom jag in klockan 15.20. Massor med patienter i väntrummet. Kom in ca 16.15 och läkaren sade direkt att jag skulle ta sänka och urinprov. Så jag gick till labbet och efter en stund fick jag ta mina prover. Sedan väntan på läkaren igen. Till slut blev det min tur och det visade sig att jag hade urinvägsinfektion! Jisses alltså om de tagit prover förra veckan, då hade jag varit frisk nu. Läkaren sjukskrev mig till och med onsdagen. Sedan räknar hon med att jag kan börja jobba igen. Så det var nog en dundermedicin jag fick. Jag kanske hänger i takkronan på onsdag :)))

Kramizzar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0