Mår ännu inte toppen

Igårkväll frös jag så jag skakade. Gick då upp och tog två alvedon och lade på mig ett sovtäcke. Somnade och vaknade omkring kl. 1. Jag var sjöblöt av svett! Då lyckades jag kissa massor. Somnade om och sov till ca 6.30. Gick upp och läste tidningen och så lade jag mig igen. Men jag jag lyckades inte somna om, så jag var snart uppe igen. Tänkte att nu vänder det nog! Nu blir Nilla frisk och som vanligt!

På med datorn och besvarade några mejl. Strax efter klockan 8 ringde min kollega. Hon behövde komma in i min dator. Den excelfil över utländska prenumeranter på vår utländska tidning, accepterade inte tryckeriet. Jag sitter ju alltid och gör om så att hela fältet blir på en rad. Nu skulle de skicka adresserna från förra numret, vilket gjorde mig lite ilsk. Var de verkligen tvungna att skicka adresserna idag? Kunde det inte vänta till imorgon? Men det gick inte, så jag fick lämna ut mitt lösenord. På grund av detta "påhitt" så missar vi ju en massa nya prenumeranter. Ja, ja... I vilket fall så väcktes Inge av telefonen och Fia kom upp strax efter. Vi åt frukost.

Sedan ringde jag pappa, men fick inget svar. Ja, ja, han ringer väl upp tänkte jag och tog en välbehövlig dusch och hårtvätt.

När jag var klar, ringde jag pappa! Han hade varit på toan :)) Nu var han redo för en tur till Willys. Jag svarade att jag snart var hos honom. Klädde på mig och gick dit.

Bad pappa ta på sig en jacka, men han tyckte det räckte med skjorta och munkjackan! Jisses alltså; barn är jätte envisna och det är även  gamla människor. Ordspråket stämmer: "Blir som barn på nytt".
Vi ska ju bara åka bilen och den står i garaget.

Ute låg dimman tät och jag sade till pappa: Idag är det inte den 6 november! Han kom allt ihåg: 1632 :))) Men det är trots allt dimma och den är tät.

Vi mötte en lastbil, som var på väg att köra på oss! Både pappa och jag blev superrädda. Jag fick styra ut åt höger så långt jag  kunde. Jag undrar vad den chauffören gjorde? Pratade han i mobilen eller var han påverkad av något? Skönt att det slutade lyckligt.

När vi så kom till Skäggetorp, fungerade inte hissen utan vi fick ta rullbandet. Jag stod bakom pappa och det gick bra. Vi skulle  ha en kundvagn idag för pappa behövde toalettpapper. Ja, så handlade vi ju en massa annat förstås.

Färden ner för rullbandet gick kanon och jag var så glad över det. Vi åkte hem och jag hjälpte pappa in med varorna. Ringde till Inge och bad honom komma.

Vi lånade sedan pappas bil för Fia hade vår till något möte och åkte till vårt köpcentrum. Behövde mat till idag och mjölk. Förstår inte det :))

Sedan hem! Maria ringde precis som jag kom innanför dörren. Hon berättade att min faster ringt igår och frågat om hon kom till kl. 12. Nej, det gör jag inte svarade Maria, vi bestämde klockan 15 eftersom jag arbetar. Själv har jag inte någon vidare kontakt med faster pga. en massa tjafs. Men jag får kanske ta mig i kragen och ringa en dag.

Inge och jag kollade sedan på "Hem till gården". Därefter åt vi lite lunch. Sedan blev det "Förlossningskliniken". När det nästan var slut ringa Anki! Så himla kul att prata med  henne. Men samtalet bröts nog 3 gånger och vi fattar inte varför.

Fia kom hem efter att ha träffat en kompis. Imorgon ska hon på jobbintervju! Hoppas att det blir något!

Vi har nu ätit potatisbullar och bacon. Tyvärr är jag inte så hungrig. Nu ikväll har jag 37,4. Det är inte mycket, men det är ändå lite förhöjd. Och imorgon ska jag jobba! Hej och hå alltså! Det blir att bita ihop det!

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0