En dag som började bra, men slutade som shit

Ingen feber imorse. Visserligen var jag vaken vid 4-tiden och tog då två tabletter, men sedan  har jag inte känt något. Visserligen var det jätte jobbigt att damma, en det är det ju annars också. Fia åkte iväg och hämtade syrran på jobbet och golvtorkningen var kvar. Då gjorde jag även det. Men Inge sade att han kunde. Då kände jag mig helt okej och körde på de rum som behövdes. (Var ju inte alla.) Duschat och sminkat mig. Behövdes faktiskt lite smink för att känna sig fräsch. In till pappa och han blev så snopen att jag kom! Men då mådde jag jätte bra. Därefter skjutsade Inge mig till frissan. Yes, min frissa, Pernilla, har klarat gesällprovet. Hon klipper mig kanonbra! Efter det letade jag upp Inge. Vi gick in till min kompis R-M och köpte falukorv + rökt skinka! Hon är för go alltså.
Hem och jag gick in till pappa igen. All bara bra. Så in och då började jag åter igen att frysa. MASSOR!!! Hoppas att jag inte smittat någon. Den var 37,7 grader. Förstår inte varför.
Så dagen började bra, men slutade sämre. Så på topp slog I ut mellanmjölk från kylen och vem fick skulden? Absolut inte roligt, men så är det i ett äktenskap. Vi ger och tar!

Fia har åkt iväg och tagit hand om Tove. Maria är iväg och spelar innebandy och Casper följde med henne.

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0