Eftersom jag fortfarande har feber så....

tänkte jag berätta om en kul (eller dråplig) grej som hände för många år sedan. Som ni förstår så har jag tagit det mycket lugnt även idag. Febern kommer fram på dagen. Men idag var den lägre, så jag hoppas att det vänder nu.

Förresten så skjutsade Inge Fia till Motala idag. Hon har besökt en specialistläkare på ortopeden. Han kommer nu att skicka en remiss till neurofysiologin på US. Äntligen någon som tog henne på allvar. Har haft problem i 5 år.

Och Maria har jag pratat med. Hon och Casper skulle mysa ikväll. Tove sover hos en kompis. Jag längtar efter dem. Givetvis har jag pratat med pappa och jag hoppas av hela mitt hjärta att han inte bivit smittad av mig!

Så till detta som hände förr:

Det var så att vi hade en sommarstuga ca 9 km från stan. Mina föräldrar började hyra den 1958. Rakt över gärdena + väg bodde mina morföräldrar, vilket var ett extra plus.

En lördag var vi bjudna dit på middag. Pappa tyckte att vi skulle gå över gärdena. Sagt och gjort. Vi knallade iväg. Men så kom vi till ett dike. Mamma stannade tvärt och undrade hur hon skulle komma över. Mamma fick ju MS när jag var 9 månader, men hon kunde gå och sköta hemmet. Dock var väl motoriken inte som förr. Det här förstår du, sade pappa, det fixar jag! Jag är väl gentleman sade han och tog upp mamma i famnen! Nu hoppar vi! Och mitt i hoppet tappade  han mamma! Rakt i diket. Oj, vad vi skrattade! Pappa fick vackert gå hem efter torra kläder åt mamma. Tänk att detta sitter på min näthinna. Förresten så har jag många roliga saker från tiden i Höga att berätta om. Mer kommer vid tillfälle!

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0