Började åter igen att arbeta efter drygt 2 veckors sjukskrivning

Imorse ringde den älskade väckarklockan 4.20. Men.... den fick repetera två gånger innan jag stängde av och klev upp. Hade legat vaken inatt och funderat på om jag skulle ta av mina sparade semesterdagar eller om jag skulle låta sjukskrivningen gälla?

Gjorde mig iordning, åt min frukost, läste tidningen och väckte Inge 5.20. Då hade varit in på datorn en stund. Inge och jag åkte ca 5.35. Var på jobbet 5.45. Tyst och lugnt. Det enda som slog emot var en vitlöksdoft blandat med öl och vin. Det hade varit pubafton på jobbet igårkväll. Dessutom 15-årsjubileum. Ja, synd att jag inte kunde vara med. Men å andra sidan så går jag ju inte så ofta på after work :))

Upp till mitt rum och på med datorn. Började med att byta lösenord. Sen hände något! Datorn låste sig och jag kom inte in någonstans. Då gick jag och tog en fika samt pratade med kocken i vår egna restaurang. När jag kom tillbaks till mitt rum så fungerade lösenordet igen, men jag fick starta om för att det skulle lagras.

Massor med mejl att gå igenom. Har fått två nya rapporter att redigera. Skrev ut en del mejl.

Omkring klockan 7 kom vår löneadministratör och jag gick till henne med sjukintygen och så diskuterade vi semester contra sjukskrivning. Hon tyckte absolut att jag skulle vara sjukskriven för jag var ju sjuk, så jag gav med mig. Tog dock 3 dagar på flexen.

Min chef kom och han var glad att jag var tillbaka. Hon hade med ett par vinterkängor till Tove, som en av hennes döttrar vuxit ur sedan länge. Jag blev jätte glad.

Ja, så kom resten av arbetskamraterna och hälsade mig välkommen åter. Det värmde! Jag hade varit saknat...härligt alltså :))

Ringde till Inge och berättade att jag skulle få sjukavdrag. Då blev han arg på mig! Men då svarade jag emot, för jag blev arg. Du röker för mer pengar än vad jag förlorar på detta! Då blev han tyst. Japp, sätt dem på plats direkt hehehehe

Semestern vill jag ju ha till något roligt. Kanske kan vara kul att ta ännu fler än 5 veckor någon sommar.... Eller också, om det blir skralt i kassan så kan man få betalt för dem...

Idag kom Jonas hem från Malaysia, vilket är roligt! Så nu har Inge, Fia, Jonas och hans son åkt på ishockey. Jag ville inte följa med för det är, trots allt, lite kyligt i hallen emellanåt.

Ja, Inge hämtade mig 14.30 idag, så det blev drygt 8 timmar, jag som sade: högst 6 timmar idag. Vi åkte och köpte ost. Sedan släppte vi av Fia hos Maria, där hon skulle ta hand om barnbarnen en stund. Inge och jag handlade.
Hämtade sedan Fia. Hem och in med varorna. Gick sedan till pappa. Allt var bara bra med honom. Vi pratade en stund.

Nu är jag verkligen trött. Känns att jag  hållit igång hela dagen.

Det har varit mycket grått och disigt idag. Trist, men bara att gilla läget!

Kramizzar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0