Så höll jag på att glömma bloggen ikväll

Hallojs där!
Imorse när jag kom upp (4.15) höll jag på att slå i! Termometern visade på + 9 grader!! Och det är den 20 november!!!

Ja, jisses min mormor fyllde år den här dagen och om jag inte minns fel så skulle hon fyllt 111 år idag, men tyvärr så dog hon alldeles för tidigt. Hon var bara 65 år och det är ju faktiskt ingen ålder. Hon hade cancer och på den tiden (början av 1960) så lyckades de inte rädda så många.

Det blåste i alla fall imorse. Men vad gjorde det.

Varit fullt upp på jobbet och jag ljuger inte. Vet knappt vad jag håller på med. Ringde pappa och allt var bra. Därefter var det dags för medarbetarsamtal med min chef. Det samtalet gick också bra.

Sedan lunch och så  bytte jag av i växeln/receptionen. Fia ringde. Hon hade spelat på något resultat igår och spelat för 10:-.  Hon vann drygt 1 400:- Helt otroligt alltså. Gissa om hon var glad....

Och så var det dags för biblioteket. Ja, jag säger ju det; det finns alltid något att göra om man bara vill. Vissa kan ta lunch i drygt 1½ timme och det tycker jag är så fel. Vet ju att även dessa personer har jobb att göra. Är glad att jag inte är som dessa personer. Jag känner faktiskt ett ansvar mot min arbetsgivare. Och skulle det vara så att jag inte har något att göra, så inte sjutton går jag ut och går.

Fia hämtade mig klockan 15. Vi åkte till "Med Mera" och köpte silkespapper och lite annat. Sedan hämtade vi Tove, som var hemma och så Casper, som var hos en kompis. När vi kom hem, gick jag in till pappa. Fixade TV-kanalen åt honom.

Sedan in och då satte vi igång att pyssla genom att göra "smällkarameller". Tog lite tid, men när vi gjort en så gick det av bara farten.

Åt sedan Tacos, som barnen beställt. Smakade gott. Därefter åkte Fia och Tove och hämtade Maria och Lasse. De skulle på fest och Fia var chaufför.

Omkring klockan 19.30 tog Fia och jag en promenad med barnen. Hade varit lite mycket bråk då. De blir tjuriga och jag förstår dem. Inte bara de utan även vi vuxna är ju trötta när fredagen kommer.

Förresten så ringde jag min goa vän på eftermiddagen. Det går, men det är jobbigt, som  hon sade och jag förstår verkligen. Massor med styrkekramar kommer även här vännen!

Nu tror jag att barnen har somnat och det gör nog jag också snart. Klart att man är supertrött efter en full arbetsvecka.
Får se om vi åker på julmarknad i Trädgårdsföreningen imorgon.

Kramizzar! Och DU! Jag kom ihåg att skriva även ikväll :))

P.s. Solen var framme, men jag hann inte ta någon lunchpromenad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0