Jisses vad trött jag är ikväll

Var på jobbet vanlig tid, vilket innebär 5.45. Full fart direkt. Kommit in lite frågor om konferensen i januari och så nya prenumeranter.

Morgontimmarna rusade iväg och snart var det dags för kaffe. Ringde sedan till pappa och allt var bra. Ringde hem också för jag skulle på möte.

Vi som byter av i växeln/receptionen träffades och diskuterade hur det går nu när vi ska byta av mycket mer. Än så länge fungerar det, men det är ju ett helt år till.

Varit växlande väder. Ena stunden regn och nästa uppehåll. Fia kom till mig strax efter klockan 11. Hon hade varit och lämnat blod och ville äta lunch med mig. Så det gjorde vi.

Fia följde med mig till biblioteket, där hon hjälpte mig att stämpla datum och "utlånas ej" på tidskrifterna.  Hon åkte  hem ca 13.00 för hon skulle iväg på något mer.

Jag fortsatte med mitt fram till dess det var dags att sluta för dagen. Jo, jag drack allt lite kaffe vid 14-tiden :)

Inge hämtade mig och vi åkte och köpte ost. Därefter till Systembolaget och köpte en flaska glögg. Så till Maxi, dit Fia kom. Hon hade varit hos Maria och barnen en stund. Oj, vad mycket smakprover det var idag.

Regnet vräkte ner när vi kom ut. Hem och in med varorna. Därefter gick jag till pappa med hans mat. Den ska han ha på lördag (köttfärslimpa, ris och sås). Fixade även TV-kanalen åt honom.

In och käkade lite samt diskade.

Jag är verkligen supertrött ikväll, men så sov jag jätte dåligt natten till idag. Fattar inte varför, men det blir så ibland.

Kramizzar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0