Jädrans nu glömde jag en sak :))

Lutfisken skulle ju läggas i blöt idag och det har jag glömt. Skoja bara! Skulle aldrig komma på tanken än mindre äta lutfisk. Se det får ingen i mig. Verkar även som att pappa tappat längtan efter den rätten. Förr vet jag att han och mamma åt lutfisk några gånger innan jul. Jag och brorsan fick annan mat. Vi var dock tvungna att smaka, men höll på att klökas båda två :)
Pappa hade lutfisk på matsedeln från hemtjänsten, men han hade tackat nej.

Naturligtvis har jag jobbat idag och det har varit full fart.

Vi har ju en egen liten restaurang på jobbet, där vi kan köpa mat eller äta egen medhavd. Där har trivselkommittén på jobbet smyckat något alldeles med blinkande lampor, girlanger i alla möjliga färger, "julklappar" både här och där, lysande tomte. Så har det aldrig varit något år tidigare. Nästa vecka är det julfest, men jag har inte anmält mig.

Inge och Fia har varit iväg och bytt däck på vår bil och även pappas. Skönt att jag slipper oroa mig för vinterväglag och sommardäck på bilen :))

Fia hämtade mig med pappas bil och vi åkte hem efter pappa! Sedan till Willys där pappa handlade. Jag hjälpte honom att plocka in varorna när vi kom hem. Själv så torkade pappa av hjulen på sin rollator. Fixade TV:n åt honom innan jag hem till mig.

Nu ska jag snart se lite på TV!

Kramizzar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0