Handlat julklappar och bakat en kokostoscakaka

Imorse gick jag ut till tvättstugan klockan 7.15. Och det var lite vitt på backen. Fick se att någon bil kört på gräsmattan och vidare upp i skogen på cykel- och gångbanan, vilket är helt olagligt!

Hade hämtat in pappas tvätt till oss igårkväll, vilket var bra. Var inte så mycket tvätt idag, så det räckte med en mörk och en ljus maskin. Gick in till pappa ca 8.20. Allt bra med honom. Inge hade kommit upp när jag kom in. Fia sov till ca kl. 9.

Frukost, disk och sedan städning i tvättstugan.

Klockan 10.30 åkte jag och Fia till Tornby. Först hade vi bestämt att Inge skulle skjutsa och hämta oss, men i och med att vi kom iväg så skapligt så tog vi bilen. Flöt på riktigt bra med julklappsinköpen måste jag säga. Fia klurar ut vad barnbarnen vill ha. Tove tjatade ju om en ny docka och dockkläder när vi var i Gamla Linköping. Tycker det är bra att de leker med dockor. Barn ska vara barn och inte jagas in i vuxenvärlden. Själv lekte jag med mina dockor länge och det skäms jag inte för :) Men det är klart, då fanns det inte datorer och TV-program var det inte många att välja på. Såg Andy Pandy och Inga Tobiasson, som sjöng med sina barn. Lite senare blev det Humle & Dumle. Och så "Småstad"...

Sprang på Magda inne i Ikano-huset. Igår bakade vi lussekatter samtidigt och idag ägnade vi oss åt julklappar.

Fia och jag var hemma klockan 13.30!!!! Inge trodde inte det var sant. Har ni köpt allt redan? Japp,  jag har ju Fia kvar att handla åt, men det kan jag göra någon kväll eller nästa helg.

Vi åt spagetti och köttfärssås till middag. Efter disken satte jag igång att baka en jätte god långpannekaka. Någon hade lagt ut länken på Facebook och jag blev nyfiken på kakan. Blir du det också? Här kommer länken:

http://www.recepten.se/recept/kokos_tosca_kaka.html

Den fick "Med utmärkt beröm godkänd" av familjen :))

Vi avnjöt den till adventskaffet. Sedan satte jag och Fia igång att skriva julkorten.

Och nyss kom vi hem efter att ha letat efter Lucia, men vi hittade ingen. Trodde det skulle vara någon ute på stan, men...

Vi åkte och kollade på ett par ställen, där de verkligen satsar på ljus på sina hus :))

Maria ringt och vi berättade vad vi köpt till barnen. Lite trist om det blir dubbelköp.

Och nu kan jag berätta: JAG ÄR SUPERTRÖTT!!!!

Kramizzar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0