Lördagen den 29 augusti 2009

Barnbarnet Casper efter en natt på sjukhuset då han fick ligga där för hjärnskakning

Hej kompis!

Ja, så  här glad var Casper på fredagsmorgonen. Han mådde som en prins kan man nog säga.

Vad gäller denna lördag, så sov ingen i familjen speciellt länge. Tove kom upp ca 8.15 (ja, det är äldsta barnbarnet det).
Frukost åt vi ca 9.30. Smakade ljuvligt måste jag säga :))

Jag har även bäddat rent med nya lakan i sängen. Ska bli så skönt att få krypa ner ikväll så det är sanslöst.

Fia och Tove åkte ca 10.45. De skulle kolla på fotboll tillsammans med Maria och Casper. Jag gick in till min pappa och pratade en stund. Allt var bra och det är så skönt.

När så Formel 1-träningen var över åkte Inge och jag iväg med travet. Sedan ett varv på stan (med bilen) :))
När vi kom hem, väntade Fia vid garaget. Hon och jag åkte till Mobilia i Mantorp. Först fixade hon framkallning av några bilder. Därefter gick vi in på Jysk och köpte underlakan. Tänk, men de hade födelsedagsfest där :) Kan de inte alltid vara så billiga på saker och ting. Tänkte på att de måste tjäna mer om varorna alltid kostade som de gjorde idag. Då handlar ju folk....
Sedan var vi och köpte hårvårdsmaterial. Dyra saker men mycket bra.
Hemåt via E4:an. När vi kom till vår avfart, säger Fia: Men mamma vad gör du? Drömmer svarade jag. Men du skulle ju åkt in där. Vet svarade jag, men jag vill kolla om det är kaos i Tornby.
Körde till Länsförsäkringar (Östgöta Brandstodsbolag, som det också heter). Hittade en p-plats direkt, så det var ju ingen kaos!!!! Vi gick tipspromenad och Fia anmälde att hon ville ha dem som bank. Magnus Bäcklund uppträdde utanför. Så typiskt! Det kom en regnskur som var enorm när han sjöng. Men jisses så duktig han är.

Rätt som det var så stod en kille framför mig och visade en knapp. Han frågade om jag såg vad det var :))) En trollkarl! hahahahahaha Han gjorde en massa trix. Så lade han två små kaniner i skumgummi i min hand!!! Han bad mig hålla hårt om dessa två, små kaniner och det gjorde jag. Sedan bad han mig öppna handen, vilket jag gjorde. Döm om min förvåning när det ramlade ut 5–6 kaniner! Jag förstod ingenting och det gjorde nog inte någon som stod bredvid och kollade. Till slut sade jag att jag hade en tid en passa. Vågade inte stå kvar hehehehe

Fia och jag åkte bort till Tornet. Vår hyresvärd  har byggt detta, som är 64 m högt. Mycket folk var där och vi gick tipspromenad och kollade på allt möjligt.
Jag har även anmält mig till Nautilus, så från och med nästa vecka ska jag börja på gym hahahahahha.. Hur ska det gå tror ni? Jag tror inget, men kan ju vara kul att göra något tillsammans med Fia. Så det får bli träning efter arbetsdagens slut.

Detta torn är 64 m högt.

Så ser det alltså ut!  Hade ju hoppats på att få följa med på en guidad tur, men biljetterna var slut.

Ja, detta var lite om min dag idag. Så för sjutton håll tummar och tår för att jag fixar detta med att gå på gym!!!

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0