En kort blogg

Supertrött igårkväll redan klockan 22. Jag lade mig och somnade ganska omgående. Men jag var uppe ett par gånger under natten för toabesök. Somnade dock om direkt. När klockan var ca 4.15 vaknade jag och fick kramp i vänstra benet! Som en vessla kröp jag ner och tryckte benet mot chiffonjén! Det  hjälpte! Förstår inte att jag drabbats i bägge benen denna veckan. Är det månne kalkbrist eller? Har fått tips idag på vad jag ska äta. Tack goa vänner!

Lyckades inte somna om, så jag gick upp 5.30! Corren hade kommit, så jag satte mig och läste den. Därefter blev det datorn och på med webbradion. Klockan 7 var det dags för "Ring så spelar vi" och idag var Rickard Olsson med som programledare. Lisa fanns i bakgrunden. Han skötte sig bra :)

Inge kom upp strax efter 9 och då ville han ha frukost direkt. Men hallå, sade jag!! Annars får jag väcka dig strax före klockan 10. Jag vill höra klart på programmet. Han dukade fram och började äta! Jaha, sade jag!! Vi ska ha pressade apelsiner också! Jag fixade det.

Åt, diskade och så bäddade jag. Var ju i farten då! Duschade och gjorde mig iordning. Vi diskuterade hur dags vi skulle åka till pappa. Slutade med att Inge "kastade" sig in i duschen och när han var klar åkte vi! Pappa blev glad och frågade om det var helg! Jag hade med mig lite foton, som jag hoppas uppskattas.

Handlade på hemvägen! Kört en maskin med tvätt. Skalat potatis.

Försökte lägga ett pussel, men allt hakade sig! Så jag ber er vänta till imorgon, då jag hoppas att det fungerar!

Fia och Håkan var här och hämtade bilen! Fia tar sig ju inte till fotbollsträningen utan bil!

Vi har precis ätit rostbiff och pom de chess! Wow så gott!

Ha en trevlig kväll alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0