Så har maj börjat med aprilväder

När jag kom upp imorse var det -2 grader. Okej bara att ta på sig ordentligt. För vi skulle ju cykla, jag och Marita! Men så fick jag se att det blåste rätt mycket. Kollade då på väderprognosen på datorn. Såg inte så lovande ut. Skrev en lapp, som jag lade hos Marita om att Inge skjutsar oss. Väckte Inge 4.50 med kaffe och bad om skjuts :)

Så säger Marita att hon ringde på vid 19-tiden igårkväll för att säga att Stefan kunde köra oss. Men ingen av oss hörde ringklockan. Kan det bero på hög ljudnivå på TV:n eller???

Fullt upp på jobbet. Gjorde klart ett notat så långt som jag kunde. Tjafs om ett omslag till ett annat.

Ringt pappa och allt var bra!

Börjat lägga in NR & TR på webben. Himla kul faktiskt.

Regnat lite under dagen och blåst.

Fia hämtade oss kl. 14. Hon berättade att det haglat massor hemma. Nog är det märkligt att vädret växlar som det gör.

In till pappa och pratade en stund. Sedan åt jag lite och fixade även iordning matlåda till imorgon. Varit ute med soporna och pratat med en granne.

Sedan har jag kollat på "Hem till gården". Kom en rejäl hagelskur igen. Fy alltså!! Verkligen aprilväder nu i maj. Men bondens önskeväder sägs ju vara: Maj våt och kall fyller bondens lada all! 

Vi blev alla så bortskämda med sommarvärmen under påskveckan. Dock sade jag vid flera tillfällen: Det kommer att bli bakslag och jag fick rätt.

Inge skjutsar även imorgon.

Fia är iväg och tränar tjejerna nu, men kommer väl snart hem. Har väl något program att se ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0