Har planterat om några växter

Vaknade av en dröm inatt, så jag var tvungen att gå upp. Drömde att det stod 3 killar och försökte bryta upp en dörr till ett cykelförråd. Gick upp och kollade, men där fanns ingen. Skönt det. Hoppas att det inte var en sanndröm, så att de stod någon annanstans.

Somnade om och sov till ca kl.6. Gick upp och gjorde mig iordning. Därefter datorn en stund innan klockan blev 7. För klockan 7 var jag i tvättstugan och körde igång. Fick en genialisk idé. Bokade av eftermiddagstiden och bokade istället tvättstuga 1 mellan 7 till 10. På det viset kunde jag köra 4 maskiner och ha två tumlare. Så nu kommer jag att boka så i fortsättningen när jag har stortvätt.

Gick in till pappa vid 8-tiden. Allt bra med  honom. Fyllde på medicinen och lovade återkomma om en stund. Nästa gång jag gick in till honom hade jag med hans skjorta, som jag hängde på tork.

In till oss och strax efter väckte jag Tove, som inte fick sova längre. Ut till tvättstugan och flyttade över i tumlaren. Sedan in och väckte Inge. Det var dags för frukost! Diskade och så ut igen. Då hade det hänt, som inte ska hända! Ena tvättmaskinen hade inte centrifugerat. Det går inte att trycka fram maskinen till endast centrifugering, så jag flyttade över lite till den andra maskinen och körde kortprogram.

Var ju ingen idé att stå och vänta, så jag gick in och började fixa med krukväxterna. Insåg att mina Saint Paulor såg bedrövliga ut. Hittade blomjord och så gjorde jag dem glada i ett nafs. Fick en himla massa nya, vilket känns bra.

Ut till tvättstugan och flyttade över handdukarna i tumlaren.

Tove har suttit vid min dator och hon har fått hjälp av Fia att ladda ner bilder från när hon var baby.

Klar med tvätten ca 11.20 och städat efter mig hade jag också gjort. Pappa var så tacksam för all hjälp.

Jo, när jag hade vattnat växterna i Fias rum och skulle ut därifrån, slog jag i lilltån i hennes korgmöbel. Aj, aj, aj... jag höll på att spy så ont gjorde de. Inge fixade lite kallt omslag, men jag har faktiskt skitont. Det pulserar i tån och runtom.

Fia och Tove åkte på innebandy. Jag satte igång att koka saft (igen). Alla älskar verkligen min svarta vinbärssaft och det är ju positivt. Har väl till 3 kok kvar. Men jag kanske skulle byta nästa gång och göra rabarbersaft??

Medan saften silades, passade jag på att ringa min faster. Men fy attan, idag var en sådan där jobbig dag igen. Allt negativt kommer ur henne och inte bara en gång utan hela tiden. Jag blir så trött. Använde headsetet så jag kunde ju jobba med saften (ja hon pratade så länge, att saften hade runnit igenom). Mätte upp och hällde därefter i sockret och satte på plattan. DÅ, men först då, kollade jag receptet igen. Och vad stod det där?!?! Jo, koka upp saften och sila väl. Häll därefter i sockret och rör om tills det löst sig. Men vad göra? Jag kunde ju inte få bort sockret. Silade lite lätt och hällde sedan upp. Det blev drygt 1 liter även idag.
Ja, jag hade avslutat samtalet innan jag hällde upp saften hahahahaha

Och saften blev supergod. YES!!

Nej, nu måste jag gå över till pappa och byta TV-kanal!

Så där så har jag hjälpt pappa då. Hemtjänsten kom när jag var där. Han skulle få sin medicin och så vanliga tillsynen.

Känner faktiskt av min lilltå när jag får på mig foppatofflorna.

Mulnar på ute så det blir kanske regn inatt. Fia ska iväg och hjälpa Maria med att hämta en möbel hos någon.

Nu ska jag faktiskt bara slappa och ta det lugnt.  Näe, inget vin ikväll! Det är ju söndag och ny arbetsvecka imorgon. Men bilden är mysig. Eller hur?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0